Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Măsuța de toaletă – amprentă de finețe în fiecare casă

Ați ales mobilierul pentru dormitor, care se combină ca stil și culoare și care reflectă personalitatea dvs.. Dar aveți senzația ciudată că lipsește încă ceva din interior pentru a  spune - „Da, acesta este dormitorul visurilor mele”.

Măsuța de toaletă – amprentă de finețe în fiecare casă

Masa de toaletă - micul mobilier fin care adaugă caracter dormitorului

Odată considerat un obiect de lux demn de a fi prezent doar în budoarul celor bogați, astăzi măsuța de toaletă este prezentă în aproape toate dormitoarele. Amplasat în locul potrivit și atent selectat, acesta îndeplinește nu numai funcții decorative și practice, ci adaugă caracter și individualitate camerei.

Lăsați-vă cuceriți de măsuța de toaletă

Dacă, în timp ce vă povestim despre acest mobilier extrem de fin și elegant, vă întrebați dacă nu puteți sta și fără el, nu vă vom minți. Puteți sări peste el atunci când mobilați dormitorul și puteți să improvizați.

De exemplu, puteți să vă machiați și să vă demachiați în fața oglinzii din baie, să vă aranjați produsele cosmetice pe noptieră sau consolă și să folosiți o oglindă suplimentară pentru a vă oglindi. Puteți, însă nu va fi la fel.

Deoarece funcția principală a măsuței de toaletă este să vă ofere un loc confortabil și comod unde puteți face toate lucrurile pentru a vă îngriji aspectul.

128655_2.jpg (160 KB)

Cum să găsiți măsuța de toaletă perfectă pentru dormitorul dvs.?

Pe primul loc sunt funcțiile

Primul lucru pe care este bine să îl luați în considerare este ce funcții doriți să îndeplinească acest mobilier în dormitor.

Aveți nevoie doar de un loc de machiat și de demachiat, vreți ca măsuța de toaletă să aibă un blat mai mare pentru a v[ aranja produsele cosmetice și parfumurile într-un loc sau aveți nevoie de mobilier cu spațiu de depozitare pentru cutii de bijuterii și accesorii.

Dimensiunea este foarte importantă

Poate că v-ați săturat să auziți cât de importantă este dimensiunea mobilierului, dar chiar contează, așa că trebuie să vorbim din nou despre asta. Să mergem direct la subiect.

Pentru a nu face dormitorul să arate prea aglomerat sau prea gol, este important ca înainte de a cumpăra masa de toaletă să determinați locul în care intenționați să o amplasați și să măsurați spațiul.

Astfel veți ști spre ce mărimi de mese de toaletă să vă orientați și să vă limitați căutarea la modele care se vor potrivi în spațiul dormitorului.

Acordați atenție materialului

Deși puteți găsi mese realizate în principal din materiale precum metalul sau sticla, există practic două materiale din care sunt confecționate mesele de toaletă moderne - PAL laminat sau lemn. Decizia care dintre cele două materiale să alegeți este în totalitate a dvs.

Dar dacă vreți părerea noastră, atunci ne vom permite să spunem că sunt preferate măsuțele de toaletă din PAL, deoarece prețul materialului este mai mic și calitatea este destul de bună.

Și pentru că PAL-ul este un material foarte flexibil și ușor de prelucrat, mobilierul realizat din acesta vine într-o mare varietate de stiluri, modele și culori.

Lemnul este un material foarte elegant, puternic și durabil, dar prețul meselor de toaletă realizate din el este destul de ridicat, motiv pentru care lemnul este de obicei folosit pentru realizarea de mese de toaletă foarte luxoase în stil clasic sau vintage.

pexels-photo-6121088.jpeg (213 KB)

Faceți cunoștință cu tipurile de măsute

În funcție de design, măsuțele de toaletă sunt împărțite în mai multe categorii și multe subcategorii, dar acum vă vom spune doar despre cele mai cunoscute. Ideea noastră este să avem cel puțin o vagă idee despre ce oferă fiecare tip de măsuță și a decide care este cea mai potrivită pentru dvs.

Clasice 

Acest tip de mese de toaletă sunt probabil unul dintre cele mai căutate în acest moment. Sunt piese elegante și stilate, cu blat mare  și deasemeni și  oglinda mare.

În funcție de model pot fi cu sau fără sertare, iar în ceea ce privește oglinda - poate fi așezată central pe măsuță sau poate fi amplasată pe toată lungimea mesei.

Măsuțele de toaletă clasice sunt compacte, confortabile și foarte elegante. Sunt potrivite atât pentru dormitoare mici, cât și pentru camere mai mari.

Trellis

Trăsătura distinctivă a acestui tip de masă de toaletă este prezența a trei oglinzi. Masa în sine poate avea dimensiuni diferite și poate avea o coloană suplimentară cu sertare.

De obicei, oglinzile sunt amplasate una - central și fixă, iar celelalte două - pliabile și atunci când sunt deschise ușor curbate. Dacă aveți un dormitor mai mare sau acordați o atenție deosebită întreținerii părului și feței, tipul de mese trellis este potrivit pentru dvs.

Piercer

Ca și design, acest tip de măsuță de toaletă este foarte aproape de clasicele birouri sau mese tip consolă. Au o suprafață mare și de obicei au o serie de sertare comode pe ambele părți.

Ceea ce este special la Piercer este că au o oglindă care fie ocupă întreaga lungime a mesei, fie este mobilă și poate fi introdusă sau scoasă din măsuță atunci când este necesar.

Fără oglindă

Acest tip de măsuțe de toaletă sunt foarte compacte și elegante. Sunt potrivite pentru dormitoare mici, deoarece nu ocupă mult spațiu

În funcție de model, pot avea picioare elegante și curbate, fără sertare sau pot avea spațiu suplimentar de depozitare. Întrucât le lipsește oglinda, dacă vă opriți la acest tip, ar trebui să vă gândiți să o cumpărați separat.

pexels-photo-6527066.jpeg (283 KB)

Combinați stilul

Acest mobilier, precum și toate celelalte, este oferit într-o mare varietate de stiluri și depinde de dvs. pe care dintre stiluri veți paria. Cu toate acestea, nu putem să nu menționăm că, potrivit designerilor de interior, este bine ca  masa de toaletă să fie în același stil cu restul mobilierului din dormitor sau să corespundeți cu succes cu acesta.

Luați în considerare accesoriile suplimentare

Dacă aveți măsuța de toaletă potrivită pentru dormitorul dvs., ar trebui să găsiți și scaunul potrivit pentru aceasta. Acesta poate fi un scaun tapițat elegant în stil vintage, baroc sau Art Nouveau sau poate fi o banchetă moale tapițată sau un scaun în linii curate.

Important este ca scaunul pe care îl veți alege să fie confortabil pentru și să se potrivească cu stilul măsuței. Nu va fi rău dacă luați în considerare iluminarea suplimentară. Puteți completa masa de toaletă cu iluminare cu oglindă cu LED-uri și puteți pune o veioză elegantă și stilată.

Dacă alegeți o măsuță de toaletă mică sau un model care nu are sertare, nu veți greși și vă puteți oferi spațiu suplimentar de depozitare sub formă de coșuri împletite, foarte actuale, pe care le puteți aranja artistic în dormitor.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile