TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Mobilier și decorațiuni de care nu te poți lipsi în această toamnă

Markéta Etrychová
10.11.2022

Amurgul timpuriu, ceața și ploaia încurajează direct oamenii să se retragă în casele lor. Acum este cel mai bun moment pentru a vă face interiorul confortabil. Fie că sunteți în căutare de mobilier nou sau doar de decorațiuni de bun gust, avem sfaturi despre ce să căutați în timpul toamnei. Pregătiți-vă pentru zilele friguroase care urmează.

Mobilier și decorațiuni de care nu te poți lipsi în această toamnă

Fotolii

Toamna nu poți să te lipsești de un fotoliu. Fotoliul este partenerul ideal pentru relaxare, lectură sau relaxare în confortul propriei locuințe. Atunci când alegeți un fotoliu nou, nu numai culoarea, materialul, ci și forma și dimensiunea sunt importante. Trebuie să fie confortabil pentru a sta în ea, completând în același timp interiorul. În multe case, fotoliul este un solitar și un accesoriu distinctiv.

Image2.png (134 kB)

Marilyn Fotoliu din catifea roz

Fiți atenți la alegerea tapiteriei. Husele din piele sau imitație de piele sunt elegante, dar necesită mai multă îngrijire. Pielea se poate crăpa și zgâria cu ușurință. Populare sunt așa-numitele perne de urechi, fie că stau singure, fie că sunt însoțite de fotolii. Se spune că, dacă nu știi ce fotoliu să alegi, optează pentru un otoman cu o husă din material textil.

Masă pliabilă

Zilele din ce în ce mai scurte ne îndeamnă să luăm masa împreună cu familia și prietenii. Este momentul în care veți aprecia masa spațioasă de canapea. Tendința din acest an sunt mesele rotunde pliabile. Masa de sufragerie pliabilă Luciano poate fi desfășurată cu ușurință până la o lățime de până la 250 cm, folosind 3 scânduri de 50 cm lățime.

Obrázek 3.png (548 kB)

 

Masă de sufragerie pliabilă Karelo în decor stejar natural

Dacă preferați o masă dreptunghiulară clasică, atunci alegeți masa pliabilă Blok cu un mecanism de pliere simplu. Veți îndrăgi designul elegant de la prima vedere. Masa poate fi desfășurată cu ușurință până la 160 cm.

Canapea extensibilă

Petrecerea de Halloween a durat mult? Nu dispera și ia-ți o canapea extensibilă pentru o petrecere în pijamale neașteptată. Aveți încredere că veți folosi canapeaua spațioasă pentru a dormi ocazional în alte momente pe parcursul anului. În plus, majoritatea canapelelor extensibile includ spații de depozitare. Asortați canapeaua la culorile folosite în interior, aceasta trebuie să se îmbine perfect cu celelalte piese de mobilier.

Obrázek 4.png (127 kB)

 

Canapea extensibilă CHOSE în gri

Descoperiți populara canapea Palermo în numeroase opțiuni de culoare. Transformați cu ușurință canapeaua într-un pat spațios pentru a dormi ocazional. Nu veți da greș cu canapeaua cu LENTIL. Aici veți aprecia mecanismul de pliere a spătarului pentru a crea o zonă de dormit dintr-o singură mișcare. O piesă excelentă pentru camerele de zi și camerele de studiu.

Riflaje decorative de perete

Potřebuje dům rekonstrukci? Někdy má i malá změna velký efekt. Objevte nové nástěnné panely , které lze použít v obývacím pokoji, ložnici a chodbě. Vyberte si ze široké nabídky čalouněných nebo lamelových panelů. Panely lze snadno upevnit přímo na stěnu pomocí lepidla, suchého zipu nebo šroubů. V našem článku se dozvíte, jak nainstalovat nástěnné dekorační panely.

Obrázek 5.png (361 kB)

Dekorativní nástěnné svícny PIG v šedém odstínu

Čalouněné panely mohou nahradit čelo postele, lamelové se stanou ozdobou za televizním stolkem. Jejich péče není náročná, stačí pravidelné čištění od prachu vysavačem.

koberečky

Koberce jsou nepostradatelnou dekorací v domácnosti. Díky nim je místnost teplá, pohodlná a částečně zvukotěsná. Udržujte nohy v teple a obuté a vezměte si kus koberce. Tuto praktickou pomůcku oceníte v obývacím pokoji, před sedačkou, v ložnici, vedle postele nebo v dětském pokoji.

Silnější koberce s krátkým vlasem se hodí spíše do obývacích pokojů a snáze se udržují. Naopak do ložnic jsou heboučké koberce s velkými štětinami ideální a budou vaše nohy hýčkat. Ať už zvolíte jednobarevné nebo se vzorem, vždy zachovejte v prostoru určitou střídmost.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile