Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Organizați un vestiar: ce vă va ajuta să păstrați ordinea?

Markéta Etrychová
15.12.2020

Dulapurile nu mai sunt suficiente pentru dvs., hainele se revarsă din comode și rafturi. Vestiarul este o soluție excelentă. Organizați lucrurile în dulap confortabil și clar. Vă vom sfătui cu privire la ceea ce nu trebuie să uitați.

Organizați un vestiar: ce vă va ajuta să păstrați ordinea?

Păstrați o imagine de ansamblu perfectă asupra hainelor. Orice dressing poate avea rafturi deschise, sertare, dar și un colț de frumusețe cu un fotoliu și o oglindă uriașă. De asemenea, gândiți-vă la iluminarea întregii camere.

În cazul unui dressing mic, este important să folosiți tot spațiul disponibil. Este important să separați vestiarele conectate la camerele sau dormitoarele copiilor prin uși separate, cum ar fi cele glisante.

ECHIPAMENT DE BAZA PENTRU DULAP

Culoarea pereților, a podelei și a materialelor utilizate în dressing ar trebui să corespundă stilului interiorului alăturat. Vă recomandăm să folosiți nuanțe de culoare deschisa, cu o iluminare aprofundată, care să arate natural și aerisit.

Fie că dețineți o garderobă mare sau mică, rafturile deschise, comodele și tijele pentru dulap sunt o necesitate. Cel mai important lucru este funcționalitatea. Pentru unii, un spațiu mic va fi suficient pentru a se umple cu dificultate, în timp ce pentru alții, chiar și o cameră mare nu va fi suficientă.

Vestiarul este folosit nu numai pentru depozitarea hainelor și accesoriilor, ci și pentru schimbarea hainelor.

Pe umerase

Cea mai mare parte a garderobei dvs. constă în haine formale, cum ar fi bluze, genți și cămăși? În acest caz, alegeți tije de îmbrăcăminte unde puteți pur și simplu atârna hainele. Așezați barele la înălțimea ochiului și a capului, de preferință 150 cm. Lățimea ideală este de aproximativ 60 cm.

Indiferent dacă preferați umerașe din lemn, plastic sau sârmă, rămâneți la un stil uniform. Dacă fiecare umeraș este diferit, impresia generală a dressingului va fi dezordonata. Dacă nu știți ce să atârnați și ce să pliați, urmați o regulă simplă - atârnați ceea ce călcați.

La rafturi

Dacă puloverele, pantalonii sau fustele tricotate predomină în garderoba ta, obține o mulțime de sertare și rafturi. Când aranjati hainele, păstrați numărul cinci. Nu așezați mai multe bucăți una peste alta. Alegeți o adâncime a sertarului de aproximativ 40 cm.

Oferiți-i lenjeriei intime mult spațiu. Izolați lenjeria intimă de praf și alergeni. Aranjati cu atenție și așezați maximum cinci bucăți una peste alta. În special pentru sutiene, este important ca acestea să fie depozitate ușor desfăcute și nu pliate.

pexels-photo-3315286.jpg (469 KB)

COLTUL FRUMUSETII

Vestiarul este plin de spațiu liber și vă gândiți cum să-l umpleți? Colțul frumuseții va fi apreciat de fiecare femeie, dar și de un bărbat. Vestiarul este folosit nu numai pentru depozitarea lucrurilor și schimbarea hainelor, ci și pentru aranjarea întregului exterior. O masă de toaletă cu oglindă și un fotoliu sau o canapea confortabilă este o necesitate pentru un dressing mare. Veți avea un loc de frumusețe în intimitate completă.

Alege o masă de toaleta, un fotoliu și o oglindă în micul dressing.

pexels-photo-4620845.jpg (173 KB)

LUMINĂ ȘI SPAȚIU

Dacă nu aveți o fereastră mare în dressing care să ofere suficientă lumină naturală, atunci gândiți-vă bine la iluminat. Obțineți o lumină adecvată în dressing care să nu distorsioneze. Un sfat minunat îl reprezintă luminile de tavan în combinație cu benzi LED, pe care le așezați direct în rafturi și dulapuri deschise. Este important ca lumina să arate natural și să nu fie distorsionată.

ORDINE

În dressing, urmează regulile de bază pe care ți le-ai stabilit. Puteți stoca și sorta hainele după culoare, sezon, stil sau funcționalitate.

Păstrați îmbrăcăminte sezonieră sau așternuturi deasupra pe care nu le veți scoate în fiecare zi. La nivelul ochilor, purtați haine pe care le purtați regulat. Rezervați partea inferioară pentru pantofi și lucruri mai grele.

Curățarea și ventilația regulată este o chestiune firească. Cu toate acestea, nu uscați rufele proaspăt spălate în dressing, deoarece acest lucru ar crește umiditatea în întreaga zonă a dressingului și ar cauza formarea mucegaiului.

 

SFATURI DE LA NOI:

  • Sortați sau înfășurați hainele pe care nu le-ați purtat mai mult de 6 luni în ambalaje transparente.
  • Scrieți etichete pe cutiile de pantofi.
  • Într-un mic dressing, o oglindă este cea mai buna varianta.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile