Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Proiecte DIY pentru decorațiuni netradiționale de Crăciun

Eliška Kašperanová
23.11.2023

V-ați săturat de decorațiunile de Crăciun fără suflet din magazine și doriți să vă înfrumusețați anul acesta interiorul cu decorațiuni originale? Iată 3 tutoriale simple de DIY pentru a vă pregăti casa pentru sosirea lui Moș Crăciun și pentru a uita pentru o vreme de agitația dinaintea Crăciunului. Fiți creativi alături de noi.

Proiecte DIY pentru decorațiuni netradiționale de Crăciun

Steaua de Crăciun din pungi de hârtie

Pentru o stea veți avea nevoie de:

  • 12 pungi de hârtie,
  • lipici,
  • foarfece,
  • ață

Procedură:

Luați prima pungă, așezați-o cu capetele lipite împreună, astfel încât partea mai scurtă să se afle în partea de jos. Luați următoarea pungă, așezați-o deasupra primei pungi și aplicați lipici pe verticală, de jos până la mijlocul pungii, apoi pe orizontală, puțin de la marginea de jos (litera T inversată). Procedați astfel pentru toate pungile.

După ce ați lipit toate pungile, folosiți o foarfecă pentru a tăia jumătatea de sus într-un vârf ascuțit. Lipiți ața până la ultima parte și aplicați din nou lipici. Putem tăia triunghiuri mici pe laterale pentru a da un aspect mai decorativ. În cele din urmă, întindeți cu grijă steaua și lipiți ultimele laturi împreună. Decorul finit poate fi atârnat la ferestre, pe uși sau pe rafturi.

paper stars.jpg (93 KB)

Pom de Crăciun din material textil

Pentru un pom veți avea nevoie de:

1 buc material decorativ verde (30x30 cm),

1 buc con de polistiren (11 cm),

1 buc stele decorative,

10 buc pampoane de pluș de diferite culori,

sfoară decorativă,

un pistol de lipit.

Procedura:

Tăiați țesătura în fâșii de 3 cm lățime și tăiați-le din ¾. Ajustați lungimea benzilor la dimensiunea conului. Lipiți fâșiile pregătite, cu partea netăiată în jos, pe con cu un pistol de lipit până când întregul con este acoperit cu material. La final, decorați bradul cu steaua pregătită, pompoanele și sfoara. Nu există nicio limită în ceea ce privește imaginația și numărul de decorațiuni. Puteți folosi produsul pentru a decora o masă de cafea, o măsuță de living sau rafturi.

fabric christmas trees.jpg (96 KB)

Decor din conuri de pin pentru brad

Pentru un decor veți avea nevoie de:

  • 1 buc con de pin,
  • 10 buc pampoane de pluș,
  • o panglică decorativă,
  • ață
  • un pistol de lipit

Procedura:

În primul rând, facem o plimbare revigorantă în pădure și colectăm conuri de pin care au forma perfectă pentru decorare. Acasă, tot ce trebuie să facem este să lipim pompoane decorative între conurile de pin individuale cu un pistol de lipit. Pe partea mai lată a conului de pin lipim o fundă cu ață, pe care o vom folosi pentru a agăța ornamentul fie în brad, fie oriunde în interior. Dacă nu vă place decorul natural, puteți picta mai întâi conul cu vopsea aurie. Lăsați însă conul să se usuce bine (ideal peste noapte) înainte de a aplica decorațiunile.

pine cone decoration.jpg (91 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile