Inspirație: Cum să aranjati o masă de Crăciun

Atmosfera perfectă în timpul cinei de Ajunul Crăciunului poate fi influențată de lucruri mărunte sub formă de decoruri, tacamurile sau mici decorațiuni. Întreaga familie se întâlnește de obicei la masă, creează un moment unic de care va veti aminti cu toții. Aranjati masa festivă cu decorațiunile de Crăciun din interior.

Inspirație: Cum să aranjati o masă de Crăciun

Masa festivă în stil industrial

Camerele în stil industrial sunt deschise și luminoase. Culoarea lemnului masiv este completată de tonuri de gri și negru sub formă de elemente din metal. Iluminatul joacă un rol important, lămpile mari sunt populare.

Decoratiunile industriale de Craciun se bazeaza pe esenta unui stil inspirat din industrie. Elementele principale de pe masa festivă sunt elementele metalice sub formă de sfeșnice și mici ornamente. Decorați masa din lemn cu alb, negru și gri, ceea ce va crea un contrast perfect. Așezați un sfeșnic mare de metal în centrul mesei. Farfurii complete din ceramica alba cu servetele negre sau gri si sticla de cristal.

Masa de Craciun amenajata rustic

Stilul rustic se bazează pe vremuri străvechi. Atmosfera care radiază sporește senzația de căldură. Tonurile pământii, lemnul masiv și măiestria precisă sunt simboluri ale bucătăriilor și sălilor de mese rustice.

Tacamurile festive de Craciun in stil rustic se bazeaza pe simplitate si sobrietate. În acest caz, regula este că mai puțin este uneori mai mult. Mizați pe felinare, sfeșnice metalice și crenguțe de conifere proaspăt culese. Puteti inlocui farfuriile clasice de portelan cu altele din metal sau din lemn. Lemnul de tec sau bambus este popular. Decorați farfuriile cu un șervețel de bumbac monocolor.

rustikalni jidelni stul.jpg (268 KB)

Masa de Crăciun în stil modern

Stilul de locuit modern pune mare accent pe practic și funcționalitate. Gresie de format mare, suprafete plane si lucioase, tehnologii noi. Cumpătarea este tipică vieții moderne, fără alte lucruri inutile. Cu toate acestea, sunt permise mici accesorii, cărți și suveniruri, ele completează individualitatea spațiului.

Decorul mesei festive într-un stil modern surprinde tendințele actuale. Accesoriile strălucitoare în combinație cu serviciul de mese alb ca zăpada și sticla transparentă creează o interacțiune excelentă. Pe masa modernă au loc și ornamentele, o coroană de Advent și un sfeșnic. Masa de Crăciun include și un buchet de flori proaspete sau crenguțe de conifere. Sfeșnicele liniare se potrivesc perfect pe masă, asigurând astfel suficient spațiu liber pentru celelalte necesități și pentru fiecare membru.

moderni.jpg (46 KB)

Un clasic alb și roșu fără vârstă

Combinația de alb și roșu este încă foarte populară. Roșul simbolizează puterea și dragostea, în timp ce albul simbolizează puritatea și inocența. Crăciunul reglat în aceste culori este cald și confortabil. Ele trezesc adesea în noi un sentiment de calm și echilibru. Adăugați elemente verzi sau aurii pe masa din sufragerie în roșu și alb. Puneti pe masă plante proaspete,poinsettias preferate sau alte flori roșii.

cervena a bila vanocni stul.jpg (132 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile