TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Reglați-vă biroul de acasă la perfecțiune. Va fi mai eficient.

31.3.2020

Munca de acasă este specifică în multe feluri, deci provoacă discuții pasionale. Unii nu o pot permite și practic lucrează doar din mediul biroului de acasă, alții se înfiorează la ideea unui birou acasă pe termen lung. Fie că sunteți un susținător sau un adversar al unui birou la domiciliu, probabil că v-ați găsit într-o situație care necesită în mod direct să lucrați dintr-un mediu de birou la domiciliu. Creați mediul de lucru perfect pentru a vă menține concentrat.

Reglați-vă biroul de acasă la perfecțiune. Va fi mai eficient.

Identifică un loc din care să lucrezi

Conform regulii de bază a muncii eficiente de acasă, ar trebui să rezervați un loc specific în camera dvs. din care să lucrați regulat. Mișcările constante între pat, canapea, insulă de bucătărie sau masă nu vă vor oferi multă liniște interioară și concentrare. Dacă spațiul permite, creați cel puțin o zonă mică de lucru cu un birou, scaun de birou și spațiu de depozitare.

Locuiești într-un apartament mic care nu mai poate încăpea pe biroul tău? Deveniți creativi și creați un birou la domiciliu „mini office” care va fi mobil. Obțineți un scaun de birou confortabil și o măsuță mică, o masă pliantă sau suport pentru laptop. Dimineața, de exemplu, vă asamblați „mini biroul” în mijlocul sufrageriei sau dormitorului și, când terminați lucrul, îl pliați din nou și lăsați mobilierul deoparte. Chiar și într-un apartament mic, veți crea un loc suficient de confortabil și spațios pentru a lucra.

Birou, scaune și rafturi - echipament de bază pentru birou la domiciliu

Vă înființați un birou la domiciliu și căutați echipament de birou? Înainte de a începe să alegeți decorațiuni, panouri publicitare, o bibliotecă, o vitrină și alte echipamente care vă vor face spațiul de lucru confortabil, concentrați-vă asupra principalului lucru. Mobilierul de bază pentru birou acasă include un birou, scaun și spațiu de depozitare, cum ar fi un raft. Fără acest trio de mobilier de birou, vă va fi greu să lucrați.

Birou - cu cât este mai spațios, cu atât mai bine

Aveți suficient spațiu în casa sau apartamentul dvs. pentru a amplasa un birou generos? Atunci nu ezitați și ajungeți la el. Cu cât suprafața de lucru este mai mare, cu atât lucrarea va fi mai bună. Obțineți spațiu pentru computer sau laptop, dar și obiecte personale, desene, hârtii sau rechizite de birou. Chiar și așa, încercați să vă mențineți biroul curat și să nu îl copleșiți inutil cu lucruri de care nu aveți nevoie în acest moment care vă distrag atenția.

Mulți oameni au nevoie de un computer doar atunci când lucrează de acasă. În acest caz, un birou mai mic își va servi și scopul. Un birou cu blat de 90 cm vă va oferi servicii bune în micul birou de acasă. Este fabricat din laminat de înaltă calitate, cu o grosime de 16 mm și cu o margine din ABS, care asigură stabilitate și rezistență. De asemenea, oferim mese semnificativ mai mici, potrivite pentru apartamente mici, cum ar fi biroul SPIN cu o lungime a plăcii de numai 90 cm. Datorită construcției sale ingenioase, se remarcă în ciuda dimensiunilor reduse, a spațiului pentru picioare și a sertarelor surprinzător de spațioase.

Scaun de birou sau fotoliu

Dacă lucrezi de acasă, petreci multe ore în casă în fiecare zi. Calitatea unui scaun sau a unui fotoliu de birou are o mare influență nu numai asupra concentrării și confortului la locul de muncă, ci și asupra sănătății. Pe piață, veți găsi multe scaune și fotolii de designer pentru birou, care, totuși, nu îndeplinesc cerințele ergonomice de bază și nu sunt potrivite pentru a sta pe termen lung la birou.

Obțineți un scaun reglabil cu cotiere, o tetiere suficient de înaltă și înălțime reglabilă. Am inclus scaune și fotolii de birou în diverse categorii de preț, așa că veți alege cu siguranță.

Spații de depozitare - tot ce este important la îndemână

Reglați-vă biroul de acasă la perfecțiune și obțineți rafturi, rafturi și alte spații de depozitare, datorită cărora veți avea la îndemână toate echipamentele necesare. Mai ales în birourile mici de acasă „mini birourile” sunt rafturi foarte practice suspendate pe perete, care vor rezolva problema lipsei de spațiu pe masă și împrejurimile sale.

Seturi de birou: un fundal pentru lucru fără griji legate de selecție

Trebuie să înființați un birou la domiciliu cât mai repede posibil și nu doriți să fiți împovărat prin combinarea culorilor, a materialelor și a construcțiilor pieselor de mobilier individuale? Dacă preferați un stil rustic, veți fi interesat de setul de birouri NORA, care se va remarca și într-un studiu generos. Se compune dintr-un birou spațios, dulap, comodă și vitrina. Cu acest mobilier, nu veți fi jenat nici măcar de o posibilă întâlnire cu un client sau partener de afaceri. Aspect decorativ și mânere metalice decorate sporesc calitatea mobilierului.

La ce să fii atent când lucrezi de acasă?

Ți-ai creat biroul de acasă conform ideilor tale și ai creat un mediu de lucru bun? În cele din urmă, vă oferim câteva sfaturi cu privire la ce trebuie să aveți în vedere atunci când lucrați de acasă și cum să obțineți o eficiență și o concentrare maxime:

 

  • Faceți pauze - împărțiți timpul de lucru. Nu mâncați la serviciu, ci doar în timpul unei pauze.
  • Muncă și timp liber separate - creați limite clare între muncă și joc. Dacă ai lucra alternativ în timpul zilei și te-ai angaja în propriile activități, nu te-ai putea concentra perfect.
  • Îmbracă-te ca la muncă - starea ta mentală este esențială pentru munca de calitate la biroul de acasă. Creierul trimite semnale și se bazează pe tipare învățate. Știe că te odihnești și te relaxezi în pijamale. Vrei să atingi concentrația maximă? Îmbracă-te ca tine pentru muncă.
  • Rămâneți în legătură cu colegii - aspectul social este important. Nu pierdeți contactul cu colegii și comunicați periodic cu aceștia.
  • Mergi după aer proaspăt - când simți că nu te mai poți concentra, mergi după aer proaspăt și oxigenează-ți creierul. Nu uitați să vă ventilați în mod regulat biroul de acasă.
  • Pregătiți-vă locul pentru apeluri video - nu vă mirați de un apel video neașteptat. Pregătiți din timp un loc cu un fundal curat, fără elemente deranjante. Clienții dvs. nu trebuie să se uite la bucătăria sau dormitorul dvs.
  • Scrieți-vă sarcinile și bifați-le - motivați-vă. Faceți o listă a tuturor sarcinilor și tăiați treptat cele finalizate.
  • Nu uitați de iluminat - atunci când furnizați un birou acasă, obțineți o sursă suficient de puternică de iluminare artificială sub formă de lampă sau plafon. Dacă aveți un birou lângă fereastră, veți obține o sursă de lumină naturală, care vă va încărca cu energie.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile