TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Set hol de la 660 lei

Amenajarea unui hol poate fi ușoară chiar și cu un buget limitat. Concentrati-va pe caracterul practic înainte de toate, dar și pe aspectul general. Dimensiunea holului, prezența unei ferestre sau a geamului ușii de la intrare joacă un rol important în alegerea mobilierului. Iată câteva sfaturi dovedite despre cum să amenajati un hol în limita a 660 lei

Set hol de la 660 lei

Seturi pentru hol

O opțiune rentabilă este cel mai adesea un set complet pentru hol, care include un suport de pantofi, un cuier și o oglindă sau un spațiu pentru depozitarea altor necesități. Bineînțeles, elementele individuale pot fi combinate separat. Depinde de cerințele dumneavoastră sau de dimensiunea camerei. În cazul holurilor cu design atipic, singura opțiune este de multe ori alegerea unor piese de mobilier separate.

Populare sunt seturile de holuri cu un suport de pantofi, care este echipat cu o pernă moale. În general, puteți alege dintre 2 tipuri de seturi de holuri.

Prima opțiune este reprezentată de seturile dintr-o singură bucată. Ansamblul include, de obicei, un dulap, un suport pentru pantofi, o oglindă și cârlige pentru agățat, iar totul este conectat de o placă în același decor. Astfel se creează un perete unitar. Nu este posibilă setarea unei înălțimi individuale pentru oglindă sau cuier, ceea ce poate fi un ușor dezavantaj.

picture 1.jpg (26 KB)

A doua opțiune este reprezentată de seturile de holuri, care constau din cel puțin două părți. Partea inferioară, care constă într-un suport de pantofi și un mic dulap, plus partea superioară, care constă într-o oglindă și un cuier. Avantajul acestei opțiuni este posibilitatea de a regla înălțimea oglinzii și a cuierului. Aici, depinde de dumneavoastră să decideți cât de sus doriți să înșurubați partea superioară a ansamblului.

picture 2.jpg (29 KB)

Cum putem amenaja un hol mic?

Chiar și un hol mic poate fi atât practic, cât și prezentabil. O planificare adecvată este baza succesului. Nu supraaglomerați un spațiu mic cu mobilier. Dimpotrivă, culorile deschise și oglinzile vor mări vizual spațiul.

Pentru încăperile închise, vă recomandăm să alegeți culori deschise, în mod ideal albul pur sau tonuri moi de gri, roz sau crem. Lumina este un element important. Atunci când vă amenajați casa, asigurați-vă că aveți multă lumină naturală care să intre prin ușa de sticlă de la intrare. În apartamentele prefabricate, acest lucru nu este de obicei posibil, motiv pentru care alegeți un iluminat de bună calitate. Cele mai bune sunt luminile spot sau plafonierele montate pe tavan. În general, se recomandă o lumină albă caldă (2700 - 3000K).

Alegeți mobilier pentru un hol mic, care poate fi adaptat la spațiu. În hol, puteți amplasa doar un suport de pantofi, o oglindă și un cuier, fie un suport sau un suport suspendat.

Dacă există o ușă care duce de la hol la o altă cameră, optați pentru o ușă glisantă, care economisește spațiu. Holul trebuie să fie confortabil și aerisit. Nu o supraaglomerați cu lucruri inutile și nu folosiți culori prea saturate. 

Spațiu pentru accesorii

Accesoriile pentru hol pot fi împărțite în estetice și practice. Vasele cu flori uscate, lumânări sau tablouri sunt parte integrantă a multor holuri. Mesele consolă împodobesc, de asemenea, multe holuri. Ele umplu elegant camera și devin un decor de bun gust.

Piese practice sunt în special umerașele, băncile sau rafturile de toate formele și culorile. Încercați să asortați accesoriile la stilul general al holului. Elementele mici, cum ar fi vazele sau ramele, pot fi, de asemenea, asortate cu culori mai puternice.

Set de la 660 lei: Inspirația nr. 1

picture 3.jpg (34 KB)

Set de la 660 lei: Inspirația nr. 2

picture 4.jpg (49 KB)

Set de la 660 lei: Inspirația nr. 3

poza 5.jpg (58 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile