Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

5 sfaturi practice pentru mobilierul de grădină

Aveți o grădină mică în curtea casei și asta este mai mult decât minunat.

Dar încă nu ați reușit s-o decorați și s-o amenajați cu mobilierul de grădină potrivit și vă întrebați cât de important este cu adevărat să investiți timp și bani pentru a o întreține.

5 sfaturi practice pentru mobilierul de grădină

De ce este importantă buna mentenanță a grădinii?

Adevărul este că, dacă aveți o grădină, oricât de mică ar fi aceasta, atunci sunteți norocos. Pentru că nu există nimic mai minunat decât să vă întoarceți acasă după o zi plină și să vă relaxați în verdele minunat al grădinii.

De aceea este important nu doar să întrețineți bine grădina, dar și s-o dotați cu mobilierul potrivit de grădină care să corespundă în totalitate înțelegerilor dvs. de stil, eleganță, confort și relaxare deplină.

Ce tipuri de mobilier de grădină sunt disponibile în prezent pe piață?

Varietatea mobilierului și accesoriilor de grădină este cu adevărat vastă, dar dacă ar fi s-o reducem la tipurile cele mai solicitate și populare, acestea sunt următoarele:

Seturi de grădină

Acestea sunt seturi care includ, de obicei, o masă și niște scaune. Sunt concepute pentru a lua mesele în aer liber și pentru întâlnirile de familie și vin într-o varietate mare de dimensiuni, stiluri și modele.

În funcție de model, seturile de grădină pot fi realizate din ratan, lemn, metal sau plastic, precum și din MDF sau PAL - materiale care au devenit la modă în ultimii ani.

Bănci de grădină

Acest tip de mobilier de grădină este ideal pentru a adăuga o doză de farmec vintage grădinii dvs.

Băncile pe care le oferim și noi la Expedo pot fi realizate din materiale precum lemn, plastic sau metal, dar și din piatră naturală.

Canapele de grădină

Canapelele de grădină sunt ideale pentru a crea un spațiu de locuit confortabil în aer liber.

Acestea sunt fabricate într-o varietate de dimensiuni și modele, precum și într-o mare varietate de materiale, inclusiv lemn, ratan sau chiar metal.

Scaune de grădină

Scaunele concepute pentru mobilierul de exterior sunt fabricate din materiale rezistente și stabile.

Pe piață se oferă scaune de luat masa din metal, ratan și plastic, precum și fotolii de grădină confortabile, cu brațe largi și spătare care se sprijină pe corp și perne moi pentru un confort maxim.

Leagăne de grădină

Leagănele sunt preferate de un număr mare de consumatori și există un motiv bun pentru asta. Ele sunt mobilierul ideal atât pentru divertisment în aer liber, cât și ca zonă de relaxare.

Acest tip de mobilier de grădină vine, de obicei, fie ca unitate independentă, fie trebuie fixat la o verandă.

În funcție de model, acestea pot fi cu sau fără copertină, pot fi completate cu perne, pot avea cotiere și multe alte opțiuni.

Șezlonguri

Șezlongurile sunt mobilierul de grădină ideal, deoarece oferă odihnă și relaxare completă. Acestea sunt disponibile în diferite stiluri și materiale, inclusiv lemn, metal și plastic.

Seturi de bar

Acest tip de seturi de grădină este format cel mai adesea dintr-o masă mică și două scaune. Sunt potrivite pentru grădini exterioare mici, verande deschise sau pentru mobilarea teraselor și balcoanelor.

Hamace

Hamacele sunt ideale pentru după-amiezile în care lenevim în liniște în grădină. Sunt realizate din materiale textile rezistente și pot fi agățate între doi copaci din grădină sau așezate pe un cadru independent.

Umbrele

Nicio grădină nu ar fi completă fără cel puțin o umbrelă de grădină pentru a oferi umbră stabilă în zilele calde și însorite.

Pe piață veți găsi o plajă variată de umbrele de grădină într-o gamă largă de dimensiuni, stiluri și culori.

Obrázek2.jpg (42 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți mobilierul de grădină?

Mobilierul de grădină poate îmbunătăți foarte mult spațiul exterior din locuința dvs., dar dacă doriți să vă bucurați de confortul lor pentru mai mult timp, este important să știți la ce să vă uitați atunci când le alegeți.

Iată câțiva factori cheie de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți mobilierul de grădină:

Durabilitate/Rezistență

Mobilierul de grădină, după cum spune și numele, este conceput pentru utilizarea în aer liber (în grădină).

Acest lucru înseamnă că mobilierul va fi expus la diverse influențe meteorologice, cum ar fi ploaia, lumina puternică a soarelui și vântul.

Pentru a putea face față tuturor factorilor de exterior, este bine să acordați atenție materialelor din care este fabricat mobilierul atunci când îl alegeți.

Sfatul nostru este să optați pentru mobilierul fabricat din materiale durabile, cum ar fi metalul, ratanul sintetic, lemnul de tec și altele.

Confort

Pe lângă faptul că este robust, mobilierul pe care îl puneți în grădină trebuie să fie și confortabil. Veți petrece o mare parte din timpul dvs. liber pe piesele acestui mobilier, împreună cu prietenii și relaxându-vă.

De aceea, dacă aveți ocazia, ar fi o idee bună să încercați mobilierul înainte de a-l cumpăra. Este important să stați o vreme pe bancă, canapea sau scaune pentru a vă asigura că acestea corespund cerințelor dvs. de confort.

Sau, dacă nu aveți ocazia să vizitați magazinul în persoană, atunci este bine să citiți cu atenție descrierile produselor.

Astfel vă veți asigura că spătarele canapelelor și scaunelor au înălțimea pe care o doriți, că masa este potrivită pentru înălțimea dvs. și că scaunele sunt prevăzute cu perne moi și confortabile.

Obrázek3.jpg (93 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Dimensiuni

Dimensiunile mobilierului de grădină depind practic de spațiul disponibil în grădina dvs.

Pentru a vă asigura că alegeți mobilierul de dimensiunile potrivite, procedați la fel ca atunci când alegeți mobilierul pentru interior.

Mai întâi măsurați spațiul disponibil în grădină, apoi distribuiți mental mobilierul în grădină. Astfel, vă va fi mai ușor să aflați ce dimensiuni de mobilier se vor potrivi perfect în grădină sau pe terasă.

Stil

Alegerea stilului mobilierului de grădină depinde în întregime de dvs.

Singurul sfat pe care vi-l putem da aici este să potriviți stilul și designul mobilierului de grădină cu stilul pe care l-ați ales atunci când v-ați mobilat locuința.

Bineînțeles, mobilierul de grădină trebuie să fie, de asemenea, în concordanță cu aspectul general al grădinii pe care doriți să îl obțineți la finalul mobilării.

Întreținere/Mentenanță

Adesea subestimat, acesta este un factor foarte important care determină în mare măsură dacă va trebui sau nu să curățați mobilierul de grădină în fiecare zi.

În această ordine de idei, înainte de a face alegerea, nu ar fi o idee rea să fiți atenți dacă mobilierul pe care l-ați ales necesită sau nu o întreținere regulată și laborioasă.

Acest lucru este important mai ales dacă nu aveți timp liber suplimentar pentru a curăța zilnic mobilierul.

Buget

Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, este factorul bugetar. Și acesta este extrem de important, deoarece pe piață puteți găsi o gamă vastă de mobilier de grădină, disponibil într-o plajă largă de prețuri.

Iar dacă nu sunteți atent, este foarte posibil să vă lăsați dus de val de designul mobilierului și să depășiți bugetul.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este important ca, înainte de a începe turul magazinelor și „campania de cumpărături”, să stabiliți un buget precis pe care îl puteți cheltui pe mobilierul de grădină și să vă țineți strict de acesta.

Sfaturi practice pentru mobilarea grădinii sau a terasei dvs.

Decideți la ce veți folosi mobilierul

Înainte de a începe să cumpărați mobilierul de grădină, gândiți-vă la ce îl veți folosi în principal.

Fie că doriți să amenajați o zonă liniștită și confortabilă pentru odihnă și relaxare, fie că aveți nevoie de un loc confortabil pentru a lua masa și a vă aduna cu prietenii.

Odată ce aveți o idee clară despre destinația mobilierului și cum exact îl veți folosi, puteți face și alegerea în funcție de nevoile dvs.

Luați în considerare mai multă verdeață

Plantele sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoare și confort spațiului dvs. exterior.

Dacă nu aveți flori de grădină sau copaci în grădină, puteți adăuga mai multe plante verzi în ghivece, coșuri suspendate sau puteți face o grădină verticală grozavă din plante cățărătoare.

Creați un punct focal

La fel ca și crearea unui punct focal în camera de zi sau în dormitor, grădina dvs. are nevoie de ceva care să atragă imediat atenția vizitatorilor.

Un punct focal în grădină ar putea fi o piesă de mobilier elegantă, o operă de artă sau un element decorativ care să atragă atenția și să adauge personalitate spațiului exterior.

Obrázek4.jpg (105 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Nu lăsați din privire nici iluminatul

Iluminatul exterior creează o atmosferă confortabilă și primitoare în grădină sau pe balcon/terasă.

Deci nu ar fi o idee rea să luați în considerare posibilitatea de a adăuga suficiente lumini, cum ar fi felinare poziționate elegant prin grădină sau lămpi solare pentru a ilumina grădina pe timp de noapte.

De asemenea, puteți folosi becuri colorate pe care le înșirați ca niște luminițe de Crăciun și le coborâți deasupra mesei.

Nu uitați să adăugați accesorii

Nu uitați să adăugați și ultimele elemente de decor care sunt accesoriile de grădină.

Acestea pot fi perne confortabile și moi, covoare colorate, vaze decorative, opere de artă.

Practic, puteți folosi orice pentru a adăuga personalitate și originalitate grădinii sau terasei dvs.

Concluzie

O grădină, oricât de mică ar fi, este un mare avantaj, mai ales într-un oraș mare. Așadar, dacă aveți un spațiu în aer liber, transformați-l în oaza dvs. verde pentru relaxare și odihnă.

După cum ați văzut cu ochii dvs., acest lucru nu este greu de realizat. Trebuie doar să vă hotărâți la ce veți folosi grădina sau terasa dvs., să găsiți mobilierul potrivit și să vă bucurați de liniștea pe care v-o oferă grădina dvs.

Întrebări frecvente

Oferiți mobilier potrivit pentru mobilarea spațiilor exterioare mai mici, cum ar fi balcoanele și terasele?

Pe paginile magazinului nostru online veți găsi o gamă largă de mobilier de grădină, inclusiv multe produse care sunt potrivite pentru mobilarea teraselor.

Vă putem oferi o varietate mare de seturi de bar, dar și șezlonguri, scaune de grădină, taburete și multe altele.

Cum vă pot contacta dacă doresc să fac o comandă?

Dacă produsul este disponibil, trebuie doar să-l adăugați în coșul de cumpărături, iar noi vă vom contacta pentru a confirma comanda și pentru expedierea comenzii.

Dacă doriți să comandați un produs care nu se află momentan în stoc sau dacă doriți să întrebați despre altceva, ne puteți întreba direct prin intermediul platformei de chat sau ne puteți suna la numărul +359 32 571 201.

Pot returna mobilierul de grădină pe care l-am cumpărat?

Puteți returna articolele cumpărate din magazinul nostru până la 14 zile după data livrării.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile