Mobilă ÎN STOC. Livrare rapidă și fără complicații!

A început sezonul de grătar: 3 rețete cu legume

Serile călduroase vă invită să faceți grătare și să pregătiți mâncăruri și băuturi bune în compania familiei sau a prietenilor. Începeți sezonul de grătare cu stil și fără carne. Nu poți fi surprins de lipsa de imaginație. Vă aducem bunătăți vegetariene pentru grătar. Stai cu noi, gătește cu noi!

A început sezonul de grătar: 3 rețete cu legume

Înainte de a invita oaspeții la grătar, asigurați-vă că aveți suficiente ingrediente pentru mâncare, dar și un loc unde să vă așezați. Puteți completa mobilierul de grădină cu scaune din rattan sau cu scaunele clasice. Important este ca toată lumea să se simtă bine în timpul mesei, dar și după aceea.

1. Frigărui de legume cu brânză la grătar

Cantitate: 4 porții Timp total: 30 minute

Ingrediente:

4 bucăți de patiserie preferată

1 dovlecel mai mare

2 ardei roșii

2 cepe

Pachet de roșii cherry

Brânză Feta

Ulei de măsline

Sare și piper

Suc de lămâie, usturoi și ardei iute după gust

Preparare:

  1. Se amestecă uleiul de măsline cu sare, piper, usturoi, ardei iute sau lămâie, dacă este necesar

       2.Înfigeți legumele și brânza pe frigărui, după gust și preferințele dumneavoastră.

       3.Se așează frigăruile terminate pe grătar și se prăjesc timp de 4-5 minute pe o parte și pe cealaltă.

       4.Se servește cu pâinea preferată și dressing.

vegetable.jpg (354 KB)

2. Ardei la grătar umplut cu brânză feta

Cantitate: 4 porții Timp total: 30 minute

Ingrediente:

4 capere roșii

2 pachete de mozzarella

1 pachet de brânză Balkan

Ulei de măsline

Ramuri de busuioc

Preparare:

  1. În primul rând, aprindeți grătarul la aproximativ 200 °C.

       2.Se spală ardeii, se taie în două și se îndepărtează partea interioară cu semințe.

       3.Se unge partea exterioară a jumătăților de ardei cu ulei de măsline.

       4.Radeți sau tăiați mozzarella și brânza Balkan în bucăți mici.

       5.Se umplu ardeii cu amestecul și se ornează cu o frunză de busuioc.

       6.Puneți ardeii umpluți pe grătar și lăsați brânza să se înmoaie (aproximativ 5 min).

       7.Apoi puteți servi. Brânza poate fi presărată la final cu piper proaspăt măcinat.

3. Hamburgherie Portobello

Cantitate: 4 porții Timp total: 45 minute

Ingrediente:

4 chifle de grâu integral

4 bucăți portobello

Ulei de măsline

Brânză de tip balcanic

Salată Iceberg

Roșii

Maioneză

Sare și piper

Ceapă sau ardei iute după gust

Preparare:

  1. Se scot oasele de la portobello, se spală și se usucă cu un prosop de hârtie.
  2. Se ung capetele cu ulei de măsline, se condimentează cu piper și se așază pe grătar.
  3. Se prăjesc pe fiecare parte timp de aproximativ 10 minute. Se termină cu puțină sare.
  4. Se împarte chifla integrală în două și se prăjește pe ambele părți până când devine crocantă.
  5. Puneți brânza Balkan pe grătar pentru puțin timp.
  6. Apoi sunteți gata să serviți.
  7. Se unge partea de jos a chiflei cu maioneză, se acoperă cu salată iceberg, ciuperci portobello la grătar, roșii și, la final, se adaugă ceapă caramelizată sau chili, se acoperă cu cealaltă jumătate de chiflă și se străpunge cu o țepușă de hamburger.

Poftă bună!

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile