TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Avantajele meselor pliabile

Alexandra Doskočilová
3.11.2022

Masa de luat masa este centrul fiecarei intalniri gospodaresti. Dar alegerea nu este întotdeauna atât de ușoară, majoritatea dintre noi ne dorim să nu ocupe atât de mult spațiu, ci să servească perfect pentru orice adunare de familie. Astăzi vă vom prezenta câteva piese selectate din gama noastră de canapele. Utilizați mesele noastre pentru mese romantice pentru doi, prânzuri în familie sau seri de joc pentru șase persoane - acestea pot fi întotdeauna poziționate pentru a vă oferi spațiu pentru toate posibilitățile.

Avantajele meselor pliabile

Masă extensibilă VINEA

Sărbătorile mai puțin frecvente și banchetele cu mai multe persoane sunt, de obicei, tratate cu o masă pliantă. Puțini dintre noi ar dori să găsească ocazional o masă sau să tragă o a doua masă din subsol. Prin urmare, un mecanism pliabil pare a fi mai practic. În timpul orelor normale, masa este pliată pentru a nu ocupa atât de mult spațiu și se desfășoară din când în când.

 

Înainte de a cumpăra, trebuie să știți cât de mare este masa de care aveți nevoie. Fie că aveți o reuniune de familie, fie că vă luați o masă pentru primul apartament în care locuiți împreună, unde masa trebuie să se potrivească cu ușurință într-o bucătărie mică. Recomandările generale sunt că ar trebui să existe 2 scaune suplimentare pentru orice invitat, fiecare cu o zonă liberă de 60 cm în jurul său și cu o adâncime de aproximativ 30 cm.

Există, de asemenea, câteva puncte de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra, unde este util să aveți câțiva centimetri în plus:

  • Dacă aveți copii mici, nu uitați că scaunele pentru copii ocupă mai mult spațiu decât scaunele tradiționale.
  • Dacă aveți scaune cu cotiere, probabil că aveți nevoie de mai mult spațiu pentru ca acestea să nu se frece unele de altele și să se deterioreze.
  • Dacă vă place să decorați ocazional centrul mesei cu flori, sfeșnice etc., o masă pliantă poate fi soluția la lipsa de spațiu.

 

O soluție interesantă poate fi masa de sufragerie pliabilă LUCIANO din oferta noastră. Principalul avantaj este sistemul de pliere, care constă în trei plăci de 50 cm lățime, astfel încât puteți desfășura masa la 150, 200 sau 200 cm, în funcție de nevoile dumneavoastră. Acest lucru garantează un spațiu suficient pentru 2 până la 12 persoane.

2.png (2.59 MB)

3.png (3.28 MB)

Masă de sufragerie pliabilă LUCIANO

A doua soluție poate fi o masă pliabilă BOGATO, care are și ea o înălțime reglabilă. Astfel, puteți transforma o astfel de măsuță de cafea într-o masă de luat masa într-un minut, iar acest lucru poate fi util în apartamentele mici, unde vă confruntați cu o lipsă de spațiu. Ideală pentru familiile unde se organizează petreceri mari, aveți deodată două mese mari de luat masa și spațiu din belșug pentru toți participanții.

4.png (667 KB)

5.png (545 KB)

Masă pliabilă BOGATO

Masa pliantă GOLOS va fi cu siguranță apreciată de o familie numeroasă. Masa în sine are o lățime de doi metri, deci are suficient spațiu pentru 6 persoane, dar uneori nici măcar acest lucru nu este suficient. Uneori, copiii au nevoie să își facă temele sau când voi, ca familie, doriți să jucați jocuri. Masa poate fi extinsă până la o lățime totală de 3 metri, ceea ce reprezintă deja suficient spațiu pentru toate activitățile. Picioarele robuste din lemn masiv negru asigură rezistență și stabilitate.

6.png (2.47 MB)

7.png (520 KB)

Masă pliabilă GOLOS

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile