TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Cameră pentru copii: 3 + 1 sfaturi

Vrei să fii perfect pregătită pentru sosirea așteptată a copilului? Credeți-mă, a avea un copil în primele luni de viață nu este deloc dificil. Cu toate acestea, vă puteți pregăti și pentru următorii ani de copilărie. Aranjați în mod corespunzător camera copilului dumneavoastră. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru.

Cameră pentru copii: 3 + 1 sfaturi

Mobilier practic

Copiii iubesc spațiile mici. În special bebelușii sunt obișnuiți cu un spațiu modest din partea mamei, unde se simt în siguranță. De aceea, se pot simți inconfortabil într-un pătuț. Un leagăn sau un coșuleț poate fi o alternativă potrivită. O piesă ideală și practică pentru cei mici.

După câteva luni, leagănele și coșulețele care economisesc spațiu pot fi înlocuite cu un pătuț clasic. Copilul va folosi acest lucru timp de mai mulți ani. Gândiți-vă la viitor și concentrați-vă asupra aspectului, dar și asupra funcționalității și a locației. O locație nepotrivită, dar adesea folosită, este spațiul de sub fereastră. Mai mulți factori, cum ar fi lumina sau curenții de aer, pot interfera cu somnul. Alegeți un loc liniștit, departe de fereastră.

Pătuțul trebuie să aibă marginile rotunjite, astfel încât copilul să nu se rănească pe ele. De asemenea, căutați o saltea și un topper de bună calitate. În general, se recomandă o saltea cu o fermitate mai mare. Acesta trebuie să fie adecvat vârstei și greutății copilului, ușor de întreținut și, de preferință, antialergenic. Salteaua poate fi completată cu un protector de saltea pentru a preveni îmbibarea.

pat pentru copii.jpg (146 KB)

Veți avea nevoie de o masă de schimbat în primele câteva luni. Dacă sunteți în căutarea unui substitut mai ieftin, piața oferă o gamă largă de tampoane care pot fi așezate pe o comodă, pe pat sau pe alte piese de mobilier din cameră. Mesele de schimbat trebuie să includă un covoraș de protecție pentru a împiedica căderea copilului.

Design minimalist

Prin alegerea mobilierului minimalist, puteți garanta posibilitatea de utilizare chiar și la o vârstă mai înaintată. Dulapurile pentru copii, comodele sau cutiile de depozitare pot fi utile copilului dumneavoastră până la adolescență. Nu puteti da greș cu culori subtile în decorul natural de stejar. Puteți aplica tonuri mai îndrăznețe la accesorii sau la un perete din camera copilului.

Covoarele sunt o caracteristică populară a camerei. Dacă doriti să adaugati un covor în camera copilului dvs, alegeti o piesă cu un model subtil sau alegeti o culoare solidă care să se asorteze cu mobilierul.

Pentru cei mici, vă recomandăm covorașe speciale sau puzzle-uri din spumă. Acestea reprezintă o alternativă mai plăcută și mai moale la mochetă. Copiii mici nu se vor arde la genunchi și creează un loc minunat pentru a se juca sau a învăța. Unele covorașe sunt prevăzute cu animale, litere sau numere.

Culoare

Păstrați culorile calde, mai ales în camera copilului. Culorile tari și prea saturate pot perturba somnul și îi pot face pe bebeluși să fie agitați sau plângăcioși. Folosiți culori mai îndrăznețe pentru accesoriile mici, cum ar fi țesăturile, baldachinele sau pernele decorative.

fete pat roz.jpg (105 KB)

Pentru nou-născuți, optați pentru tonuri calde. De asemenea, puteți folosi culorile pentru a exprima sexul copilului, întotdeauna cu o anumită moderație. Nu exagerați cu nimic. Rozul vechi este excelent pentru camerele fetelor, în timp ce o nuanță de Baby Blue sau Ice Blue este perfectă pentru camerele băieți

Iluminat

Bebelușii sunt foarte sensibili la lumina puternică și la cantitatea acesteia. Abia după 2 săptămâni, pupilele încep să se obișnuiască cu schimbările de nuanțe de lumină și întuneric. Până atunci, pupilele lor sunt contractate pentru a limita lumina directă care le intră în ochi.

pat alb pentru copii.jpg (54 KB)

Plafonierele clasice sunt o necesitate în camera copiilor. Adesea, lumina provenită de la acestea este prea clară și albă. Puneți bebelușii în lumină cu lămpi speciale care sunt umbrite, iar lumina este caldă și primitoare. Acest ton de lumină inspiră siguranță copilului. Lampa nu trebuie să lumineze direct în față. Puteți să-l instalați în colțul îndepărtat al camerei, acest lucru va crea doar o umbră moale.

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile