Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cadouri de Crăciun pentru copii

Alexandra Doskočilová
24.11.2022

Dacă încă te întrebi ce cadouri poți face copiilor tăi anul acesta, articolul de astăzi este pentru tine. Vă vom arăta noile noastre piese, care sunt perfecte pentru a fi puse sub bradul de Crăciun. Pătuțuri, scaune, mese și diverse decorațiuni, credem că veți găsi ceva de unde să alegeți.

Cadouri de Crăciun pentru copii

Lampa MIXI

1. Lampa MIXI

O lampă modernă în stil minimalist servește ca iluminare pentru camera unui copil. Înălțimea sa este de 80 de centimetri, astfel încât copiii dvs. vor avea un astfel de partener pentru serile lungi de iarnă. Alimentarea cu energie electrică se face de la rețeaua standard, folosind un cablu suficient de lung. Datorită luminilor LED din interior, lampa nu se încălzește și previne astfel posibilele accidente.

 2. Cort pentru copii TEEPEE

Perfectă ca adăpost și loc de joacă pentru copiii dumneavoastră. Materialele naturale, 100% bumbac și lemn de pin, sunt folosite pentru a asigura siguranța sănătății. Cortul este robust și stivuibil. O fereastră cu oblon rulant, o intrare cu încuietoare, o pernă moale și 3 pernuțe creează un spațiu confortabil. Husa din bumbac se recomandă să fie spălată la 30 °C și călcată la foc mic.

Obrázek2.jpg (75 KB)

Cort pentru copii TEEPEE

3. Scaun pentru copii HOLLANDA


Dacă aveți deja un copil preșcolar acasă, probabil că veți alege mai greu echipamentul pentru camera elevilor. Scaunul pentru copii oferă un nivel ridicat de confort, cu cinci rotile din cauciuc care asigură o deplasare silențioasă și delicată pe podea. Curba pronunțată a spătarului promovează o poziție corectă, în special în regiunea lombară. Acest scaun va fi soluția potrivită pentru preșcolarul dumneavoastră.

Obrázek3.png (173 KB)4. Cutia de depozitare BONTOM

Cutia de depozitare modernă în culori pastelate, care este completată de pompoane decorative, va deveni nu doar un accesoriu practic, ci și decorativ pentru casa ta. Cutia de depozitare este fabricată din carton și acoperită cu o țesătură durabilă din polipropilenă.

Obrázek4.png (89 KB)

Cutie de depozitare BONTOM

5. Fotoliu pentru copii COMFY

Scaun pentru copii pe picioare din lemn, care conferă scaunului stabilitate și rezistență. Tapițeria ușor matlasată este fabricată din poliester, ceea ce o face ușor de întreținut și are un aspect modern. Culoarea sa neutră se va potrivi cu orice cameră de copil.

Obrázek5.jpg (7 KB)

Fotoliu pentru copii COMFY

6. Masă cosmetică pentru copii LISE

Design unic și aspect modern. O astfel de masă cosmetică va fi cu siguranță apreciată de multe fetițe. Masa include o oglindă, dar și un sertar, care este folosit pentru a depozita cosmeticele fetelor sau agrafele de păr. Picioarele înalte din lemn masiv adaugă stabilitate și rezistență.

Obrázek6.png (789 KB)

7. Patura JANE

Practica și confortabila. Aceasta va fi potrivita atât pentru camera copiilor, cât și pentru camera de zi și va face fericiți nu numai copiii dumneavoastră.

Obrázek7.png (718 KB)

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile