Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Camera de zi în spiritul vechi: stil industrial

Spațiile mari deschise, pereții de beton și podelele aspre sunt un simbol al stilului industrial. Puteți crea cu ușurință o atmosferă unică cu mobilier, decorațiuni, dar și culori și materiale selectate corespunzător. Stilul industrial și-a păstrat farmecul și a devenit un trend al ultimilor ani. Echipați-vă camera de zi în spiritul unei vechi fabrici, descoperiți farmecul stilului industrial.

Camera de zi în spiritul vechi: stil industrial

Combinații potrivite de culori și materiale

Materialele tipice sunt metalul, în special oțelul, dar și lemnul brut sau betonul. Un trio de nedespărțit poate transforma locuința în de nerecunoscut. Căutați inspirație în mediul fabricilor vechi. Aplicați elemente individuale în camera dvs. de zi și descoperiți unicitatea acestui stil de design de locuit.

La prima vedere, poate că stilul brut excelează prin întreținere ușoară, simplitate și caracter practic. Cu siguranță nu va puteti lipsi de nuanțe de gri, alb și negru. Lăsați pereții de cărămidă la vedere, folosiți pavaj din piatră sau din beton. Tapetul care imita piatra, caramida sau beton sunt si ele variante potrivite. Evitati combinatiile excesive, alege intotdeauna doar unul dintre decorurile numite.

Puteți transfera cu ușurință partile incomplete și brute ale halelor și fabricilor industriale în apartamente prefabricate. Cu toate acestea, sunt ideale apartamentele tip mansardă, care sunt create în mediul original al spațiului industrial sau al depozitului. Tavanele înalte permit construirea unei podele care poate fi folosită ca birou sau dormitor. În apartamentele tip mansardă, atmosfera autentică este subliniată de structuri metalice, grinzi, pereți de cărămidă, țevi la vedere sau ferestre vechi din panouri.

industrial living room.jpg (69 KB)

În mod natural și artificial: lumină

În livingurile industriale există în principal plafoniere mari și lampadare din metal. Nuanțele cupru ale nuanțelor sau tendințele așa-numitei lămpi Edison nu fac excepție. Edisons arată ca becurile vechi originale inventate de Edisons. Lumina naturală este esențială, de preferință ferestre mari și pereți de sticlă, care nu sunt completate de perdele sau draperii. Astfel, lumina poate trece cu ușurință în interior.

Canapea industriala

Folosește piese de mobilier retro, piele, piele ecologică sau tapițerie de înaltă calitate pentru a face camera de zi specială într-un stil industrial. Îmbunătățiți-vă aspectul cu culori tipice, cum ar fi nuanțe de gri, maro sau bej. Kerosenul, muștarul mai pronunțat sau albastrul închis au și el loc în livingul industrial. Scaunele industriale sunt adesea robuste, fără picioare, completate de perne pufoase pentru a asigura confortul.

217558.jpg (48 KB)

Mobilier și upcycling

Otelul si lemnul sunt principalele elemente care trebuie sa apara intr-un living in stil industrial. Lemnul masiv adaugă confort și căldură, în timp ce metalul aduce puritate și autenticitate a stilului spațiului. Folositi piele de mobilier antice pentru a-l face special. Paleții lucrați sau mobilierul vechi renovat, adică upcyclingul, sunt de asemenea un element potrivit. Este un proces de utilizare secundară a unei piese de mobilier inutile sau vechi și renovarea ei cu bun gust.

lofot flat.jpg (75 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile