Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Ce colț de joacă puteți amenaja pentru copiii dumneavostră?

Jocurile stimulează dezvoltarea, întăresc fizicul, încurajează creativitatea, imaginația și independența copiilor. De aceea, atunci când amenajați camera copiilor este foarte important să nu uitați să creați îtr-un mic colț din cameră un loc pentru joacă și divertisment.

Ce colț de joacă puteți amenaja pentru copiii dumneavostră?

Cinci sfaturi care vă vor ajuta să creați colțul perfect pentru copii

Distribuiți corect spațiul

Se întâmplă foarte des ca, în dorința lor de a transforma camera copiilor într-un loc confortabil pentru dormit și studiu, părinții nu reușesc să stabilească zona de joacă, deoarece consideră că nu este atât de importantă.

De fapt, copiii au totuși nevoie nu numai de un loc unde să doarmă și să învețe, ci și de unul unde să își aranjeze toate jucăriile și să se joace așa cum vor.

Prin urmare, dacă vreți ca mica dvs. comoară să se distreze cu adevărat, sfatul nostru este să proiectați spațiul cu atenție și în avans, și să vă gândiți  la tipul de mobilier cu care îi veți amenaja camera.

Luați în considerare dimensiunea și caracteristicile camerei, vârsta copilului și faceți un plan cu locația celor trei zone – de dormit, de studiu și zona de joacă pentru copii

Dacă nu vă descurcați singuri, rugați pe cineva din marile magazine să vă pregătească un proiect 3D. De obicei serviciul este gratuit și vi se cere doar să indicați dimensiunea camerei.

Alegeri mobilierul potrivit

Atunci când creați o zonă de joacă, alegerea mobilierului pentru camera copiilor este esențială. Cu alte cuvinte, atunci când alegeți mobilierul, este necesar să vă concentrați asupra modelelor care nu numai că oferă confort și comoditate celor mici, ci și care îndeplinesc caracteristicile spațiului pe care îl aveți.

Acesta poate fi mobilier modular care se poate combina în funcție de dimensiunea camerei, poate fi mobilier de colț și puteți paria pe seturi funcționale pentru camerele copiilor - alegerea este în totalitate a dvs.

Cel mai important lucru este ca mobilierul, pe care îl veți alege să nu ocupe întreg spațiul, să fie confortabil, funcțional și mai ales - să fie complet sigur pentru copii.

děti-4508017_960_720.jpg (216 KB)

Folosiți decorațiuni corespunzătoare

Deoarece dvs. vă cunoașteți cel mai bine copilul, încercați să decorați zona de joacă într-un modul în care și-ar dori-o cel mai mult. De exemplu, puteți vopsi pereții cu o culoare diferită, puteți separa vizual zona de joacă de zona de studiu prin aplicarea unui tapet vesel sau prin aplicarea unor  „ghirlande” de lumini.

Pe podea așezați un covor moale, colorat,  împrăștiați câteva perne, puneți o măsuță cu câteva scăunele sau o comodă joasă pe care să aranjați coșuri împletite pentru jucării.

Dacă copilului dvs. îi place aventura, va fi foarte bucuros dacă-i puneți un cort colorat sau unul tip indian în colțul de joacă. Dacă iubește sportul, va fi fericit dacă se poate distra cu preferatele sale mașinuțe, trenulețe, mingi sau coșul său de baschet.

În funcție de sexul copilului, pentru fată sau băiat, pentru amenajarea locului de joacă puteți alege o temă potrivită și să decorați cu o frumoasă căsuță pentru păpuși, o rochie pentru micile prințese, un coș de baschet și de ce nu un mini tobogan sau un puf vesel.

Snímek obrazovky 2021-08-31 100753.jpg (88 KB)

Rugați copilul să participe la amenajarea locului de joacă

Dacă copilul are vârsta la care poate să spună ce ar vrea să aibă în zona de joacă, includeți-l în etapa de amenajare. Rugați-l să vă spună cum își imaginează zona de joacă, ce jucării și mobilier vrea să aibă acolo și luați în considerare dorințele lui.

Nu intrați în spațiul său personal des și fără să-l anunțați

Încercați să lăsați copilul să se distreze singur sau cu prietenii fără să-l supravegheați. Lăsați zona de joacă complet sub controlul său. Acest lucru îi va oferi spațiul de care are nevoie pentru a-și dezvolta imaginația, a visa și a se distra în modul în care îi place cel mai mult.

Lăsând copilul să se joace liniștit la locul de joacă amenajat, șansele tale de a-l învăța să facă curățenie și să pună la locul lor jucăriile cu care nu se joacă  în momentul respectiv sunt mult mai mari. Trebuie doar să-i puneți câteva coșuri de jucării în zona de joacă și să rugați copilului să le pună în ele când se termină jocul.

foto-1455831843141-7279e47411f7.jpg (97 KB)

Amenajări și accesorii pe care le puteți găsi la Expedo

Și noi  suntem părinți și știm cât de important este pentru copii să aibă propria zonă de joacă în camera  lor.

De aceea, încercăm să oferim alături de varietatea imensă de mobilier și o gamă largă de covoare, corturi, și multe alte piese de mobilier și accesorii care nu numai că se încadrează perfect în stilul camerei copiilor, dar le și plac celor mici.

Covoarele pe care le veți găsi în magazinul nostru sunt extrem de moi, ușor de curățat și sunt un loc minunat pentru distracție. Corturile sunt compacte, colorate și ușor de pliat și de montat. La acestea putem oferi perne pufoase și alte accesorii suplimentare.

Toată mobila și accesoriile pentru locurile de joacă pentru copii pe care le oferim la Еxpedo sunt realizate din materiale de calitate, sunt sigure pentru copii și sunt compatibile cu stilurile de mobilier pentru camerele pentru copii pe care îl oferim.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile