TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Ce este un sistem de închidere silențios și care sunt beneficiile sale?

Markéta Etrychová
30.3.2021

Închiderea silențioasă, uneori denumită sistemul Silent, este mecanismul de închidere cel mai frecvent utilizat pentru ușile glisante. Sistemul de închidere silențioasă încetinește mișcarea în faza finală de închidere și previne lovirea puternică. Acesta mărește utilizarea în siguranță a ușii și asigură o închidere lină, fără zgomot.

Ce este un sistem de închidere silențios și care sunt beneficiile sale?

Unde este utilizat sistemul?

Mecanismul de închidere automată este utilizat cel mai adesea pentru uși glisante, sertare de la seturile de bucătărie sau dulapuri cu uși glisante, practic oriunde dorim să minimizăm lovirea și zgomotul puternic cauzat de închiderea clasică.

2.jpg (200 KB)

Care sunt principalele beneficii ale sistemului?

Închidere silențioasă, simplă și lină, este garantată de un amortizor integrat. Amortizorul este montat la partea respectivă a mobilierului. Un avantaj îl reprezintă și instalarea ușoară, funcționalitatea impecabilă și fiabilitatea ridicată.

Care este principiul închiderii silențioase?

Principiul de închidere în sine este ușor și eficient. Se bazează pe două amortizoare opuse. Când ușa se mișcă, amortizoarele sunt activate, la închidere, un arc mic începe să acționeze ca o forță de tracțiune, care închide ușa complet, în mod continuu și ușor. O parte se atașează la ușă, cealaltă în structura mobilei sau la perete. Sistemul de închidere silențioasă poate fi montat adițional la majoritatea ușilor.

3.jpg (158 KB)

Cine îi va aprecia beneficiile?

Principalele avantaje ale închiderii silențioase sunt lipsa absolută a zgomotului și închiderea lină. Aceste caracteristici vor fi apreciate de proprietarii de apartamente mici, ele fiind populare și în camerele sau dormitoarele copiilor. Dimineața, nu veți trezi pe nimeni deschizând zgomotos dulapul, sertarele de la bucătărie sau ușile. Aceasta este soluția ideală pentru garsoniere, unde o cameră funcționează în același timp ca bucătărie, dressing și dormitor.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile