Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Știi ce este boxspring? Vedeți care sunt beneficiile acestui pat

Markéta Etrychová
13.1.2021

Un pat care te va uimi prin designul unic, corpul solid și înălțimea confortabilă. Paturile boxspring, denumite americane, oferă lux și confort maxim.

Știi ce este boxspring? Vedeți care sunt beneficiile acestui pat

Ce este un pat boxpring? O caracteristică este zona de încărcare ridicată, partea frontală solidă și spațiul de depozitare. Aruncați o privire la beneficiile, compoziția straturilor individuale și principiul unei saltele duble.

Înălţime

Datorită construcției perfect elaborate a straturilor individuale, patul atinge o înălțime de până la 70 cm. Ridicarea și somnul vor deveni mai ușoare, nu numai pentru persoanele în vârstă sau pentru persoanele cu probleme musculo-scheletice. Paturile clasice cu o înălțime maximă de 40 cm sunt potrivite în special pentru spații mici sau apartamente pentru studenți.

RO.png (82 KB)

Design modern

O parte integrantă a patului boxspring este garantat a fi o tăblie înaltă, care își completează aspectul general. Tablia subliniază stilul, dar îndeplinește și o funcție practică. Va deveni un mare ajutor atunci când stați, vă va proteja de curenți posibili sau pereți reci și va crea un sentiment de siguranță.

1.jpg (575 KB)  2.jpg (73 KB)  3.jpg (534 KB)  4.jpg (145 KB)

Spatiu de depozitare

Versiunea europeană a paturilor boxspring a fost adaptată la cerințele utilizatorului care necesită spațiu de depozitare. Și pentru că nu există niciodată suficient spațiu de depozitare, acest ajutor practic a devenit un succes și unul dintre principalele avantaje ale acestor paturi.

Un mecanism tipic de pliere lateral poate fi găsit în paturile simple și duble. Deschiderea și facilitarea accesului la spațiu este foarte ușoară. Din lateral, apucați doar salteaua sau grătarul și trageți-o în sus. Este important accesul la părțile laterale ale patului și spațiul pentru manipularea lucrurilor.

bok.jpg (212 KB)

Straturi de pat cu arcuri

Topper

Partea superioară a patului, ameliorează presiunea și mărește zona de dormit cu până la 5 cm. Topper-ul include o husa cu fermoar care poate fi spălata. Salteaua de acoperire va spori igiena patului, va uni tranzițiile și neregulile de suprafață. Datorită greutății reduse, îl puteți ventila cu ușurință și îl puteți menține curat.

Saltea din spuma

Salteaua poate fi împărțită în mai multe zone, care creează un suport perfect și o distribuție adecvată a presiunii. În funcție de numărul de zone, împărțim saltelele în trei tipuri - 3, 5 sau 7 zone.

Saltea cu arcuri bonell

Cea mai joasă saltea este cea cu arcuri Bonell. Arcurile individuale sunt interconectate prin spirale suplimentare, datorită cărora dețin o formă permanentă și nu se desprind. Acestea oferă saltelei flexibilitate, respirabilitate ridicată și îi prelungesc viața. Distribuie în mod optim presiunea care acționează asupra saltelei superioare.

Construcție masivă

Construcția din lemn oferă stabilitate și rezistență. Cadrul solid poate include picioare robuste din lemn masiv sau metal, care măresc zona de dormit.

matrace.jpg (104 KB)

Principiul unei saltele duble

În partea inferioară a cadrului patului există o saltea cu arcuri Bonell, pe care este așezată o a doua saltea, cel mai adesea o saltea din spumă sau arc. Datorită suspensiei duble, patul răspunde perfect la mișcarea corpului și la sarcina sa. Ambele saltele se completează reciproc și asigură confort pe tot parcursul nopții.

SFAT DE LA NOI - test înălțimea patului:

În general, se recomandă o înălțime minimă de aproximativ 50 cm pentru un adult. Cu toate acestea, în mod ideal este ușor mai înalt, 60 - 70 cm. Mai ales pentru femeile însărcinate, persoanele în vârstă sau persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau probleme musculo-scheletice.

 

RECOMANDĂM: Patul cu arcuri cu grătar reglabil electric asigură un confort maxim.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile