TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Construiți-vă singuri o canapea din paleți!

Construiți-vă singuri o canapea din paleți! Un ghid simplu pentru pasionații și creatorii de bricolaj. Aveți nevoie doar de câteva șuruburi pentru lemn, câteva ore libere și mult entuziasm. Puteți folosi mobilierul original din paleți, complet funcțional, pe terasă, în interior sau pe balcon. Iată cum se face! Va fi o joacă de copil.

Construiți-vă singuri o canapea din paleți!

Aveți nevoie de:

  • Europaleți 120x80 cm – 9 buc
  • Lac sau vopsea pentru lemn
  • Șmirghel
  • Șuruburi pentru lemn
  • Unelte - bormașină, pensulă, eventual polizor

Pas cu pas:

  1. Pregătiți materialele și asigurați-vă ca aveți spațiul suficient pentru manipularea paleților.
  2. Șlefuiți paleții și îndepărtați murdăria. Suprafața trebuie să fie netedă.
  3. Apoi tratați-l cu un lac special sau lazură pentru lemn, care va proteja suprafața împotriva mucegaiului și a murdăriei persistente.
  4. Lăsați lacul să se usuce.
  5. Fixați paleții individuali, unul de celălalt, cu șuruburi. Întotdeauna doi câte doi. Faceți conexiunea sub forma literei L. Înșurubați alți paleți în partea din spate, ca suporturi.
  6. Puneți pernele de șezut pe paleți și bucurați-vă de timpul liber petrecut aici!

sedacka palety.jpg (63 KB)

Alegerea paleților

Atunci când alegeți paleții, acordați atenție nu numai dimensiunilor, ci și stării și calității lemnului utilizat. Fiți atenți la mucegaiul vizibil sau la fisurile mari, care degradează paletul.

Prețul mediu pentru un europalet clasic de 120x80 cm variază între 200 CZK și 300 CZK pe bucată. Paletii de calitate pot fi achiziționați din magazinele online sau la comercianții din apropierea locuinței dvs.

Prelucrarea paleților

Înainte de prelucrarea lemnului îndepărtați cuiele sau capsele metalice, pentru a nu permite distrugerea uneltelor pe care le utilizați. În prima fază, recomandăm polizarea muchiilor ascuțite și netezirea așchiilor în relief. Paleții trebuie să fie netezi și fini la atingere.

Curățați suprafața de praf și rumeguș, apoi aplicați un lac sau o lazură de protecție specială. Dacă vă simțiți creativi, puteți revopsi paleții în funcție de preferințele sau spațiul dvs. interior Montajul se va efectua atunci când vopseaua va fi bine uscată.

Snímek obrazovky 2021-05-18 130405.jpg (83 KB)

Montajul paleților

Stivuiți paleții prelucrați și vopsiți unii peste alții și fixați-i cu ajutorul șuruburilor. Capetele șuruburilor nu trebuie să iasă în exterior, deoarece acest lucru ar putea zgâria sau rupe perna de șezut tapițată.

Mai întâi creați nivelul inferior și montați cu grijă paleții împreună, apoi dați găuri în cel superior. Două straturi de paleți asigură suficientă înălțime și confort, dacă preferați una mai înaltă, puteți alinia cele trei straturi. În cele din urmă, fixați spătarele laterale și așezați pernele căptușite în locul spătarelor și pernelor scaunelor.

VĂ RECOMANDĂM: În trend sunt paturile din paleți, pe care le construiți singuri și la care adăugați doar saltea și lenjerie de pat.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile