TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Cu ce să se potrivească canapeaua albastră din camera de zi?

Știați că și culoarea albastră ne influențează psihicul? Alungă disconfortul, stresul și poate face față și insomniei. Accesoriile în tonuri albastre adaugă jucăușie și lejeritate interiorului. Tonurile bogate de albastru au un aspect luxos și nobil. Acestea sunt doar câteva motive pentru a apela la accesorii și mobilier albastru. Va vom sfătui cu ce să asortati canapeaua albastră pentru a face camera dvs să arate confortabil.

Cu ce să se potrivească canapeaua albastră din camera de zi?

Masă de cafea din lemn

Lemnul, în general, adaugă o căldură senzuală interiorului. O canapea albastru închis în combinație cu o masă de cafea din lemn într-o nuanță mai închisă face o impresie excelentă. În special, alegeți un decor în stejar wotan sau nuc. Nu veți da greș nici cu elementele metalice. O canapea albastră combinată cu o măsuță de cafea din lemn și metal arată unic. Asortați o canapea albastru deschis cu lemn deschis, de preferință stejar deschis.

Obrázek2.png (586 KB)

Măsuță de cafea NISAN din stejar decor wotan

Fotoliu galben muștar

Combinația de albastru și galben este o pereche elegantă care aduce o notă de optimism spațiului. Camera de zi se asorteaza cu o canapea albastră la perfecție cu un fotoliu galben. Muștarul este un ton popular. Dar puteți alege și galbenul strălucitor, culoarea 2021, nuanța Illuminating.

Obrázek3.png (601 KB)

Fotoliu tapițat TORA în galben

Covor gri

Perechea de albastru și gri încă funcționează. Combinația acestor culori le place mai mult părții masculine a populației. De aceea, albastrul și griul înveselesc un fotoliu galben sau decorațiuni colorate. Completați o canapea albastră cu un fotoliu galben cu un covor gri deschis. Covoarele de piese sunt un lucru modern în multe case. Pentru camera de zi, în fața canapelei, alegeți un covor cu peri lungi.

Obrázek4.png (424 KB)

Set de canapele VESUV în albastru în combinație cu covor gri

Perne decorative colorate

Pentru a va asigura că sufrageria dvs cu o canapea albastră nu pare plictisitoare, gânditi-va la accesorii. Pernele decorative în culori pastelate sunt ușor de asortat atât cu albastru închis, cât și cu albastru deschis. În general, pentru o canapea albastră recomandăm perne în galben, roz sau gri. Diferitele nuanțe de albastru arată, de asemenea, foarte bine. Pernele decorative cu motive subtile sau forme geometrice sunt, de asemenea, potrivite.

Lampă în auriu sau negru

O lampă de podea nu trebuie să lipsească din nicio cameră de zi. Este în primul rând un accesoriu funcțional care completează corpul de iluminat principal al încăperii. Alegeți o lampă de podea în negru pentru o canapea sau o canapea albastră. Ideal pentru o casă scandinavă sau industrială. Adăugați o lampă de podea aurie într-o casă modernă. Albastrul închis va crea un contrast unic și va face camera să arate fermecătoare.

Obrázek5.png (27 KB)

Lampă de podea neagră COLITO

Cele mai populare canapele și canapele albastre

1. Canapea spațioasă în formă de U VESUV

Obrázek6.png (482 KB)

2) Canapea în formă de U JACOBS în albastru și negru

Obrázek7.png (500 KB)

3) Canapeaua albastră setează VESUV la L

Obrázek8.png (482 KB)

4) Canapea tapițată în formă de U VERONA

Obrázek9.png (421 KB)

5) Canapea extensibilă LISA cu spațiu de depozitare

Obrázek10.png (453 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile