TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Cum alegeți accesoriile potrivite pentru camera copilului?

Alexandra Doskočilová
6.2.2023

Accesoriile joacă un rol decorativ și funcțional important la amenajarea camerei copilului, deoarece pot transforma până și cea mai puțin mobilată cameră într-un loc preferat de joacă, somn și distracție pentru cei mici.

Prin urmare, dacă aveți de gând să mobilați camera copilului dvs., trebuie să vă gândiți cu atenție la achiziționarea accesoriilor potrivite.

Cum alegeți accesoriile potrivite pentru camera copilului?

Sursa imaginii: unsplash.com

 

Pentru a vă ajuta să alegeți, am întocmit o listă scurtă a celor mai populare și de bază accesorii pentru camera copilului de care puteți profita.

Accesorii populare potrivite pentru camera copilului

Covorașe moi

Copiilor le place să se rostogolească pe podea și uneori se simt mult mai bine și mai confortabil acolo decât în pat sau pe un scaun. De aceea, este o idee bună să puneți un covor moale și pufos pe podeaua camerei copilului, pentru ca acesta să se poată juca, să se așeze sau să se întindă fără să-i fie frig.

Sfatul nostru este ca atunci când alegeți acest accesoriu pentru camera copilului, să optați pentru covorașe pentru copii, din materiale de înaltă calitate, care se și curăți mai ușor. De asemenea, nu veți da greș dacă optați pentru un covor cu un suport care îl împiedică să alunece.

Perne colorate și moi

Pernele sunt accesorii extrem de populare pentru camera copilului și acest lucru nu este deloc fără motiv.

În primul rând, ele sunt ieftine și le puteți înlocui la câteva luni, dacă doriți. În plus, sunt și moi, colorate și, atunci când sunt așezate pe pătuț, pe fotoliu sau pe puf, creează un sentiment de căldură, confort și comoditate.

Nu în ultimul rând, cei mici adoră să le strângă în brațe, să se joace cu ele și să le mângâie înainte de somn.

Sfat util: O alegere excelentă pentru camera copilului sunt pernele în formă de animale, soare, lună, nori, stele și multe altele. Cei mici le adoră și pot petrece ore întregi jucându-se cu ele și folosindu-le ca jucărie preferată care le ajută să adoarmă.

Obrázek3.jpg (40 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Rafturi deschise suspendate

În plus față de rafturile și dulapurile de depozitare standard, una dintre cele mai bune opțiuni pentru decorarea unei camere de copii sunt rafturile agățate deschise.

Este o idee bună să puneți cel puțin un astfel de raft cu o formă inedită, la înălțime accesibilă copilului și să aranjați pe acesta câteva dintre jucăriile preferate cu care cel mic se joacă cel mai des.

În acest fel, pe de o parte, copilul se va obișnui să-și aranjeze jucăriile, iar pe de altă parte, raftul suspendat va oferi camerei copilului un stil confortabil și individual.

Corturi (tipi)

Corturile Tipi nu sunt doar accesorii foarte elegante pentru camera copilului, dar sunt și un loc de distracție pentru fete și băieți.

Fetele folosesc de obicei corturile pentru a se juca de-a prințesele sau pentru a răsfoi și citi cărți, în timp ce băieții se joacă de-a pirații, ostașii sau agenții secreți care trebuie să salveze lumea.

Indiferent de tipul de jocuri pe care le joacă în corturi, aceste accesorii sunt unul dintre locurile în care copiii se distrează cu adevărat, motiv pentru care vă încurajăm să luați în considerare achiziționarea acestui accesoriu minunat. Poți alege un cort în roz, în albastru sau într-o altă culoare pentru mai multă personalitate.

Coș de volei (pentru băieți)

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii potrivite pentru camera copilului băiatului, un coș de volei este o alegere foarte bună. Spunem acest lucru pentru că băieților le place să se distreze făcând sport, iar dacă pui un coș pe peretele camerei lor, vor fi fericiți să îl folosească.

Casa de păpuși (pentru fete)

Poate suna ca un clișeu, dar adevărul este că fetițelor încă le place să se joace cu păpușile, iar o casă de păpuși este accesoriul perfect pentru camera unei fete.

Trebuie doar să găsiți casa de păpuși potrivită, s-o puneți zona de joacă și o veți încânta pe fetița dvs., iar camera copilului va arăta mult mai frumoasă, feminină și completă.

Autocolante fluorescente pentru tavan

Nu există copil căruia să nu-i placă să privească stelele sclipitoare de pe tavan înainte de a adormi. În acest rând de gânduri, autocolantele fluorescente pentru tavan sunt accesorii foarte potrivite în camera copilului.

Autocolantele sunt de diferite forme, dar cel mai adesea le veți găsi sub formă de lună, planete și, mai ales, sub formă de stele.

Găsiți autocolantele potrivite, lipiți-le pe tavan și pe perete și veți avea un decor pe care copiii dvs. îl vor adora.

Cutie de depozitare

Cutiile de depozitare, pe lângă faptul că sunt o completare și un accesoriu minunat pentru camera copilului, sunt și foarte utile, deoarece copilul poate depozita în ele toate jucăriile sale preferate.

Există o mare varietate de cutii disponibile pe piață, așa că nu veți avea nicio dificultate în a găsi cutia potrivită pentru camera copilului dvs.

De exemplu, cutiile din lemn natural sunt foarte la modă în acest moment, deoarece se potrivesc cu orice stil de mobilier.

Sunt populare și cutiile de depozitare din bumbac și poliester, deoarece nu numai că sunt ușoare și ușor de transportat, dar sunt, de asemenea, completate de obicei cu motive decorative atractive care îi încântă pe copii.

Suport pentru hainele copilului

În fiecare cameră de copii este bine să existe un loc în care copilul să își poată agăța nu doar geaca, ci și halatul și, de ce nu, o jucărie.

De aceea, un suport sau cuier pentru copii este unul dintre cele mai populare și utile accesorii pentru camera copilului.

Există o gamă largă de umerașe pentru camere de copii disponibile în diferite forme, culori și dimensiuni în magazinele de vânzare cu amănuntul. Trebuie doar să țineți cont de tema principală a camerei pentru a găsi cuierul care se va integra perfect cu restul decorului.

Obrázek2.jpg (37 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Iluminat nocturn suplimentar

Iluminatul nocturn asigurat prin veioze pentru camera copilului, puse în apropiere de patul copilului sau pe birou, este obligatoriu.

Dar dacă doriți să fiți și mai atractivi, vă sugerăm să luați în considerare amplasarea unor lămpi mici, de accent sau lămpi tip ghirlandă care, atunci când sunt aprinse noaptea, adaugă un spirit ca într-un basm camerei copilului.

Perdele și cortine

Perdelele, cortinele și draperiile, mai ales dacă sunt alese pentru a se potrivi cu covorul, cu cuvertura de pat sau cu, culoarea pereților, sunt un accesoriu excelent care poate adăuga confort și intimitate camerei unui copil.

Sfatul nostru este ca, atunci când cumpărați acest tip de accesoriu, să optați pentru modele în culori fresh și cu motive pentru copii.

De exemplu, dacă alegeți perdele pentru camera unei fetițe, perdelele cu unicorni, flori sau nori sunt o alegere bună. Dacă sunteți în căutarea unor perdele pentru camera unui băiat, puteți opta pentru modele cu delfini, stele, nave, mingi de fotbal și multe altele.

Obrázek1.jpg (50 KB)

Sursa imaginii: unsplash.com

Cum alegeți accesoriile potrivite și contează mobilierul?

Accesoriile pentru camera copilului sunt într-adevăr un element foarte important. Prin urmare, este important ca înainte de a le cumpăra să vă gândiți dacă accesoriul ales este un element decorativ potrivit pentru stilul camerei și dacă se potrivește bine cu restul mobilierului.

De asemenea, este important să nu uitați că decorați  camera copilului dvs., nu camera dvs., și să optați pentru accesorii cu forme și culori care îi încântă pe cei mici.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile