Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să alegem setul de canapele ?

Vă mutați într-o casă nouă sau ați renovat complet cea veche și acum aveți nevoie de mobilier. Cu celelalte celelalte camere va puteți descurca, dar alegerea mobilierului din sufragerie cu siguranță vă îngrijorează. Vă întrebați dacă să optați pentru o canapea elegantă sau să pariați pe un set de living modern și confortabil.

Cum să alegem setul de canapele ?

Desigur, decizia cu privire la modul și tipul de mobilier tapițat cu care să vă mobilați camera de zi este în totalitate a dvs., dar dacă cereți o părere, vă recomandăm cu tărie să luați în considerare investiția într-un set de sufragerie.

De ce să optați pentru un set de canapele?

Pentru că nu este doar o canapea sau o pereche de fotolii. Setul pentru camera de zi, care include mai multe tipuri de mobilier tapițat, care sunt fabricate de un singur producător, din același material și care sunt combinate ca mărime, culoare și formă.

Cu alte cuvinte, cu achiziționarea unui astfel de set de mobilier tapițat rezolvați problema mobilării sufrageriei aproape complet. Nu trebuie să căutați și să cumpărați fiecare „piesă” separat și nici să vă faceți griji dacă mobilierul individual se va combinat ca stil și culoare. Seturile sunt concepute și realizate astfel încât să puteți găsi exact setul care se va potrivi perfect în spațiul personal.

Cum să faceți alegerea corectă a setului de canapele pentru cameră de zi?

În primul rând, alegeți tipul cel mai potrivit pentru camera de zi

Nu vom minți spunându-vă că aceasta este probabil cea mai mare provocare cu care vă veți confrunta. Deoarece modelele nu sunt deloc puține și nu toate vor fi potrivite pentru dimensiunea camerei dvs. de zi.

Pentru a vă orienta  mai ușor în alegerea modelului de set de sufragerie, trebuie mai întâi să măsurați spațiul liber disponibil în sufragerie și să desenați o schemă simplă a locului în care este cel mai convenabil să poziționați setul de canapele.

Apoi, este indicat să vă familiarizați cu principalele modele de seturi de canapele, astfel încât să puteți alege un model care să includă elementele („piesele”) care se vor potrivi perfect în camera dvs. de zi.

Set de canapele clasic

Acest tip de set de mobilier tapițat constă de obicei dintr-o canapea standard dublă sau cu trei locuri și două fotolii. Există, de asemenea, modele care includ unul sau doi tabureți în loc de fotolii și există și tipuri cu un fotoliu și un taburet. Dacă nu aveți nevoie de multe locuri, camera dvs. de zi este mică sau nu veți folosi mobilierul tapițat des, acest tip ar fi o alegere destul de bună.

Seturi colțare

Seturile de colț includ, de obicei, o canapea confortabilă cu trei locuri, cu brațul stâng sau drept extins. Setul poate include un taburet sau fotoliu. Acest tip de mobilier de sufragerie este o alegere foarte bună dacă doriți să zonați camera de zi sau dacă casa dvs. este în plan deschis.

Avantajele seturilor de colț sunt, că oferă o mulțime de locuri, canapelele au funcție „somn”, iar „brațul” oferă spațiu de depozitare. Și sunt foarte elegante atât în ​​sufragerii mici, cât și în camere spațioase.

b.jpg (106 KB)

Seturi de canapele sub formă de U

Acest tip de seturi de canapele sunt potrivite pentru camere de zi spațioase sau în plan deschis. Setul include de obicei o canapea centrală extensibilă cu trei sau cinci locuri, pe ambele părți ale căreia există două brațe care oferă locuri suplimentare. Setul mai poate include și un taburet și o măsuță.

Seturile de canapele în formă de U sunt foarte practice, funcționale si stilate.  Sunt foarte potrivite pentru crearea unei zone de divertisment, deoarece oferă un confort deosebit.

Alegeți materialul și mare atenție la manoperă

Indiferent de tipul și modelul setului de canapele pe care îl alegeți, materialele folosite la executarea acestuia au o mare importanță. Prin urmare, vă recomandăm să acordați atenție la:

  • Materialul cadrului
  • Umplutura scaunelor și a spătarelor
  • Mecanismului de extensie, dacă modelul este prevăzut cu acesta.

Pentru a vă salva de probleme și pentru a vă bucura mult timp de noua dvs. achiziție, vă sfătuim să alegeți un set de canapele de sufragerie, a cărui construcție să fie din lemn masiv. Umplutura scaunelor trebuie făcută din spumă de înaltă calitate în combinație cu arcuri, iar mecanismul de extensie trebuie să fie realizat foarte precis și calitativ.

Alegerea culorii și a materialului tapițeriei

Pentru alegerea culorii tapițeriei nu vă putem da sfaturi, deoarece aceasta este o decizie pe care numai dvs. o puteți lua. Cu toate acestea, există câteva reguli pe care le puteți respecta dacă doriți.

De exemplu, potrivit designerilor de interior pentru camerele mai mici sunt seturi de sufragerie cu tapițerie în culori mai deschise, deoarece tonurile deschise cresc vizual spațiul. Si invers. Dacă sufrageria este spațioasă și intră suficientă lumină naturală în ea, atunci o alegere mai bună sunt seturile de canapele în culori mai închise.

În ceea ce privește țesătura tapițeriei setului, atunci când o alegeți, vă recomandăm să țineți cont de stilul dvs.de viață. Dacă aveți de gând să folosiți camera de zi în fiecare zi sau aveți copii mici, sfatul nostru este să optați pentru tapițerii ușor de curățat de pete, păr etc. Dacă veți folosi setul de mobilier tapițat din când în când, atunci puteți opta atât pentru o tapițerie din piele, cât și țesăturile de lux, cum ar fi lână, catifea, pluș și altele.

Alegeți stilul setului de canapele

Stilul setului de mobilier tapițat ar trebui să se încadreze în tema în care ați decis camera de zi.

  • De exemplu, dacă sufrageria dvs. are un design clasic, este perfect logic să alegeți un set de mobilier care să se potrivească acestui stil.
  • Dacă ați decis un design rustic, scandinav sau modern, atunci ar trebui să căutați mobilier tapițat care să se potrivească stilului și culorii celorlalte piese de mobilier din sufragerie.

c.jpg (220 KB)

Cereți garanție pentru achiziție

Penultimul sfat pe care vi-l putem oferi este, indiferent de tipul și modelul setului de sufragerie pe care îl alegeți, să nu cumpărați dacă comerciantul nu vă oferă  garanție.

Garanția este extrem de importantă, deoarece prezența sa arată că produsul pe care îl veți cumpăra este cu adevărat de înaltă calitate și de la un producător dovedit. În plus, dacă aveți o garanție, puteți fi siguri că, dacă setul de living are un defect cauzat de producător, aveți dreptul deplin să îl returnați sau să solicitați o reparație gratuită.

Și la sfârșit

Alegeți cu atenție comerciantul de la care cumpărați mobilier pentru casa dvs. Aveți încredere doar în magazinele de încredere de care sunteți siguri că oferă seturi de canapele moderne, de înaltă calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin care să se bucure de încrederea consumatorilor, vă recomandăm să vizionați seturile de canapele de living Expedo. Magazinul oferă o gamă largă de mobilier elegant, modern și de calitate și livrare gratuită în orice regiune din țară.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile