TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Cum sa aranjam un birou cu doar 3000 lei?

Mai mulți factori pot afecta eficiența muncii. Printre acestea se numără cu siguranță mobilierul potrivit, în special scaunele de birou și birourile. Aruncați o privire la sfaturile noastre despre cum să mobilați un birou sau un birou acasă cu până la 3000 lei. Vă vom sfătui cu privire la ce puteți economisi bani și în ce merită să investiți. În cele din urmă, vom prezenta 2 inspirații din portofoliul nostru de produse.

 

Cum sa aranjam un birou cu doar 3000 lei?

Biroul

Atunci când alegeți un nou birou, înălțimea joacă un rol important. Este ușor să testați înălțimea corectă. Așezați-vă la birou, puneți mâinile pe partea de sus. Genunchii, șoldurile și coatele trebuie să-și facă treaba cum trebuie. Înălțimea mesei depinde, de asemenea, de înălțimea corpului dumneavoastră. În general, înălțimea optimă este de 75 cm. Un alt parametru este dimensiunea blatului mesei. Distanța ideală dintre ochi și monitorul calculatorului este de cel puțin 60 cm.

Puteți opta pentru birouri clasice cu sau fără sertare. Vă recomandăm să cumpărați containere de depozitare pentru aceste birouri. Pentru încăperile de lucru spațioase, puteți alege birouri de colț.

227966.jpg (31 KB)

Birou REID în combinație de stejar și alb

Scaun de birou de calitate

Nu ar trebui să vă zgârciți la scaunul de birou. Statul la calculator pentru perioade lungi de timp are un efect negativ asupra coloanei vertebrale și adesea suprasolicită doar o anumită parte a corpului. De aceea, scaunele de birou ergonomice sunt ideale. Echipamentul de bază al scaunului trebuie să fie posibilitatea de reglare a înălțimii, dar și suportul lombar și cotierele reglabile. Pentru șezutul prelungit, recomandăm scaunele cu mecanică de legănare, asincronă sau sincronă.

Un ghid simplu despre cum să alegeți un scaun de birou poate fi găsit pe blogul nostru. Capacitatea de încărcare, materialul capacului sau al roților sunt, de asemenea, parametri importanți. Țineți cont de regulile de bază atunci când stați jos și faceți o scurtă pauză la fiecare oră pentru a vă întinde.

Bazele unei sederi corecte

  • Poziția verticală, cu fesele atingând spătarul
  • Partea lombară a spatelui se sprijină pe spătar
  • Picior și coapsă în unghiuri drepte
  • 5 cm între capătul scaunului și locul unde se află genunchiul
  • Coatele se află la înălțimea blatului mesei, în unghiuri drepte.
  • Distanța dintre monitor și ochi este de 50 - 70 cm.
  • Ochii se află la înălțimea părții superioare a monitorului
  • Întinderea regulată este o cerință

2_100012.jpg (48 KB)

Scaun de birou CANCEL RUNNER cu poziționare până la 155°.

Spațiu de depozitare

Organizează-ți biroul. Biroul nu trebuie să fie haotic. Un element important este spațiul de depozitare, fie că este vorba de dulapuri, comode sau cutii de depozitare. Obțineți o varietate de organizatoare și de dosare. Rafturile deschise pentru a găzdui dosare sau parțial închise cu sertare sunt populare. Vă recomandăm un container mobil de birou pentru a depozita toate documentele cele mai des folosite și alte lucruri esențiale.

Vă va ajuta să vă păstrați biroul ordonat și toate documentele la locul lor. Veți vedea că dacă vă păstrați biroul și zonele de depozitare în ordine, veți lucra mai eficient și veți obține un randament mult mai mare.

213531.jpg (38 KB)

Raftul TROGIR 2P3SZ de culoare albă combină spațiile deschise cu sertarele.

Accesorii

Alegeți accesorii de birou elegante, dar funcționale. Principala lor sarcină este de a face spațiul de birou confortabil și de a crea o atmosferă familiară. În același timp, accesoriile au o funcție practică. De cele mai multe ori veți da peste umerașe, covoare sau diverse rafturi. De asemenea, vă puteți face timpul de lucru mai plăcut cu o lumânare parfumată sau un difuzor de arome.

 

Birou de lucru până la 3000 lei: inspirație nr. 1

inspiration1.jpg (70 KB)
Produse prezentate:

Scaun de birou GANZO

Birou MALITA 3

Covor GOLDY

Biroul container MILI

Raft MALITA 4

 

Birou de lucru până la 3000 lei: inspirație nr. 2

inspiration2.jpg (44 KB)

Produse prezentate:

Biroul FIORD

Raft REGA 2

Raft în picioare PALADIOS

Scaun de birou PULI

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile