TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Cum să faceți cu ușurință un pat din paleți?

Paturile din paleți, accesibile din punct de vedere al costului, și complet funcționale au fost o tendință a ultimilor ani. Creați-vă singuri, cu cheltuieli minime, propria piesă originală care își va găsi locul potrivit atât într-un apartament, cât și într-o cabană. Mai jos regăsiți câteva sfaturi utile care vă vor ajuta.

Cum să faceți cu ușurință un pat din paleți?

Cumpărarea și alegerea paleților

Înainte de a cumpăra paleții, este important să stabiliți mărimea viitorului pat. Pornind de la aceasta, puteți stabili numărul de paleți de care este nevoie.

Puteți să vă cumpărați paleți de pe Internet sau de la un vânzător local din zona dvs. Prețul mediu pentru un euro palet nou cu dimensiunile de 120 x 80 cm este cuprins între 25 și 30 RON. Puteți să să vă cumpărați paleți de tip american 120 x 100 cm cu aproximativ 30 RON pe bucată.

Vă puteți cumpăra chiar și paleți mai ieftini. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la micile julituri și zgârieturi! Trebuie doar să verificați dacă există urme vizibile de mucegai și crăpături mari.

pexels-photo-916337.jpeg (87 KB)

Pregătirea și prelucrarea/montarea

Când faceți un pat matrimonial de 200 x 160 de cm, alegeți euro paleții clasici 120 x 80 cm. După așezarea laturilor lungi și a celor scurte ale paletului, veți obține o lungime de 200 cm. Două laturi scurte formează dimensiunea de 160 de cm. Deci, tăiați paletul cu ferăstrăul o singură dată la dimensiunea de 80 x 40 cm, pe care o așezați în colțul lipsă.

Veți avea nevoie de un total de 7 paleți, pe care îi veți uni în două straturi.

Înainte de finisarea lemnului, îndepărtați toate cuiele și capsele metalice. Efectuați prima fază de șlefuire cu o rindea manuală și rotunjiți marginile ascuțite, apoi continuați cu polizorul manual. În următoarea etapă acoperiți cu strat protector sau cu lac. După uscare, asamblați cu ajutorul șuruburilor.

Asamblare

Stivuiți paleții prelucrați unul peste altul și fixați-i unii de alții cu ajutorul șuruburilor sau cuielor. Este important să nu iasă capetele în afară, deoarece pot provoca accidente.

Mai întâi creați etajul inferior, apoi găuriți etajul superior. Două straturi de paleți asigură suficientă înălțime și confort atunci când vă întindeți și vă ridicați.

paletová postel.jpg (59 KB)

Accesorii

Pentru un pat din paleți, vă recomandăm să cumpărați o saltea de calitate și suficient de înaltă, care să facă suprafața mai moale. Alegeți saltele cu o înălțime minimă de 15 cm. Pentru paturile din paleți, este recomandabil să folosiți o saltea superioară, așa-numitul topper, care va spori confortul și igiena întregului pat.

1aa.jpg (343 KB)        2aa.jpg (81 KB)

 

Din paleți puteți crea nu numai un pat, ci și alte obiecte de mobilier pentru grădină sau apartament. Pernele concepute pentru mobilierul de grădină din paleți sunt pot fi utilizate ca scaune confortabile în aer liber.

3aa.jpg (227 KB)

SFATUL NOSTRU: O pernă este un ajutor practic și un accesoriu de bun gust. Aceasta înlocuiește tăblia și asigură confortul necesar pentru atunci când stați pe pat.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile