Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să scoateți părul de animal, de pe canapea

Eliška Kašperanová
28.12.2023

Oricine are un animal de companie acasă știe cât de dificil este să menții o casă curată. Dar o piesă de mobilier are cel mai mult de suferit - și aceasta este iubita noastră canapea. În ciuda eforturilor noastre, regula "fără animale de companie pe canapea" pare greu de respectat în practică. În articolul nostru, vă prezentăm 6 sfaturi verificate și testate despre cum să scăpați eficient de părul animalelor de companie și să readuceți canapeaua la strălucirea sa inițială.

Cum să scoateți părul de animal, de pe canapea

Role de curățare

Toți iubitorii de animale cunosc cel mai bun ajutor al lor - rolele de curățare cu "benzi de lipici". Aceste instrumente uimitoare vor avea grijă de toată murdăria de care încercați să scăpați. Pur și simplu treceți pe canapea și ați terminat în câteva minute. Nu numai pentru a vă curăța sufrageria sau dormitorul, ci și pentru a vă curăța hainele.

fur remover.jpg (102 KB)

Bandă adezivă

Dacă nu aveți la îndemână o rolă de curățare, puteți folosi o bandă adezivă obișnuită. Cu cât este mai lată banda, cu atât mai repede se va rezolva problema. Desfășurați o bucată și pur și simplu apăsați-o pe canapea până când banda adezivă își face treaba eficientă. Apoi, aruncați banda folosită și repetați procesul până când canapeaua dvs. va fi lipsită de păr.

isolepsy.jpg (46 KB)

Balon gonflabil

Îți amintești când eram copii și ni se ridica părul de parcă am fi fost electrocutați după ce ne lovea un balon? Și știi ce? Același efect îl poate avea un balon când lovește o canapea plină de păr. Electricitatea statică face ca toate firele de păr să se lipească de ea. Apoi, tot ce trebuie să faci este să dezumfli balonul și să clătești cu apă..

baloon.jpg (30 KB)

Aspirator

Nu există nimic mai eficient în lupta împotriva părului decât un aspirator clasic. Nu contează dacă este vorba de un model compact de mână sau de unul clasic ce are cablu. Aveți grijă, însă, să nu vă deteriorați scaunul atunci când aspirați cu putere. Procedeți cu prudență și, dacă există un accesoriu pentru curățarea mobilierului tapițat, folosiți-l neapărat.

vacuum cleaner.jpg (129 KB)

Mănușă din latex

Încercați mănușa specială " indepărtarea părului ", pe care pur și simplu o puneți și o treceți pe suprafața canapelei pentru a prinde cu ușurință părul pe suprafața specială de cauciuc cu perii. După utilizare, pur și simplu clătiți mănușa sub jet de apă și lăsați-o să se usuce. Puteți obține instrumentul în magazinele de animale de companie sau online.

glove.jpg (177 KB)

Burete de vase

Dacă nu aveți niciunul dintre instrumentele de mai sus, puteți folosi un burete de vase obișnuit pentru a îndepărta părul. Pur și simplu umeziți-l și răzuiți ușor părul de pe canapea într-un singur loc, de unde poate fi apoi îndepărtat cu ușurință cu mâna. Cu toate acestea, aveți grijă să nu deteriorați canapeaua cu acest truc simplu.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile