Dormitor confortabil pentru iarnă: 5 sfaturi ușoare

Un dormitor care te face să te simți în siguranță. Înconjurați-vă de culori, decorațiuni și materiale potrivite. Chiar și cu câteva mici retușuri, puteți evoca un dormitor confortabil, pregătit pentru relaxarea de iarnă. Serile lungi și întunecate vă invită să vă relaxați sau să faceți o schimbare în casa dvs.

Dormitor confortabil pentru iarnă: 5 sfaturi ușoare

1.      Culori blande

Ce evocă iarna mai mult decât culorile blande. Înconjurați-vă de tonuri mai discrete, mai blânde. Evitați tonurile țipătoare și modelele viu colorate în dormitor în timpul iernii. În schimb, optați pentru culori pastelate, în special crem, roz pudrat, nuanțe de gri și albastru. Accesoriile de culoare verde smarald vor spori atmosfera generală a spațiului.

winter bedroom.png (1.11 MB)

2.      Haosul

Un dormitor confortabil nu se împacă cu dezordinea și haosul. Aveți încredere că un dormitor curat și minimalist va evoca un sentiment de relaxare mult mai bine. Noptierele sau comodele sunt o soluție excelentă pentru depozitarea lucrurilor mici. Cutiile de depozitare sau coșurile arată elegant. Ascundeți haosul de pe pat sub o pătură și bucurați-vă de o casă curată.

3.      Dormiti ca intr-un vis 

În timpul lunilor de iarnă și al zilelor scurte, somnul este și mai important pentru noi toți. De aceea, alegerea corectă a lenjeriei de pat este primordială. Răsfățați-vă cu bumbac 100% sau cu alte materiale naturale. Calitatea somnului dumneavoastră este influențată, printre altele, de saltea. În general, sunt recomandate cele mai dure.

TIP: Citiți articolul „Lenjerie de pat de iarnă - ce materiale să alegeți?“, pentru a vă ajuta să vă alegeți noua lenjerie de pat pentru iarnă..

winter decoration in bedroom.png (1.61 MB)

4.      Coltul de relaxare

Un fotoliu confortabil este un insotitor binevenit pentru dormitor. Creați-vă propria zonă de relaxare, ideală pentru relaxare sau lectură. Puteți înlocui fotoliul cu o canapea sau cu un scaun suspendat. Nu uitați o măsuță de cafea mică și accesorii din țesătură pentru a vă ține de cald.

winter bedroom with relax zone.png (931 KB)

5.      Detalii perfecte

Lucrurile mărunte sunt cele care contează. Înconjurați-vă cu obiecte personale care vă vor trezi amintiri calde. Încorporează în dormitorul tău fotografii cu familia, prietenii sau natura din călătorii. Aveți încredere că relaxarea într-un astfel de dormitor va fi împlinitoare și energizantă. Agățați un prinzător de vise deasupra patului dumneavoastră pentru a face fiecare noapte mai plăcută.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile