TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Paturi duble ieftine până la 3200 RON

Căutați un pat dublu nou cu un buget redus? Iată 6 sfaturi pentru paturi confortabile tapițate și din lemn sub 3200 RON. Vă vom sfătui ce dimensiuni de pat să alegeți și la ce să vă gândiți înainte de a alege un pat nou.

Paturi duble ieftine până la 3200 RON

Dimensiunea patului dublu

Înainte de a alege un pat dublu, este important să se ia în considerare dimensiunea patului, dar și dimensiunea camerei în care va fi amplasat. Dimensiunea standard pentru paturile duble este de 180 x 200 cm, foarte des veți găsi o dimensiune de 160 x 200 cm sau 200 x 200 cm.

Pat 160 x 200 cm

Dimensiunea patului dublu de 160 x 200 cm este ideală pentru dormitoarele mai mici. Dimensiunea permite un somn liniștit pentru ambii adulți. Pentru paturile cu lățimea de 160 cm, vă recomandăm 2 saltele de 80 x 200 cm sau o saltea mare de 160 x 200 cm. În acest caz, aveți grijă la alegere, deoarece fiecare cuplu poate avea cerințe de fermitate diferite.

Pat 180 x 200 cm

Patul dublu de 180 x 200 cm este unul dintre standardele în gospodăriile cehe. Ideal pentru dormitoarele de dimensiuni medii. Datorită lățimii sale, oferă suficient spațiu pentru doi adulți. Împreună cu dimensiunea de 160 x 200 cm, este unul dintre cele mai bine vândute paturi duble. Pentru paturile duble cu lățimea de 180 cm recomandăm 2 saltele de 90 x 200 cm.

Pat 200 x 200 cm

Pat dublu regal sau pat de 200 x 200 cm. Paturile foarte spațioase, cu o lățime de 200 cm, sunt ideale pentru dormitoarele mari și aerisite și pentru persoanele cu somn pretențios. Puteți folosi 2 saltele de 100 x 200 cm sau o saltea mare.

Inaltimea patului – un test usor

Cea mai potrivită înălțime a patului poate fi determinată printr-un test simplu. Așezați-vă pe marginea patului, cu ambele picioare pe podea. În această poziție, genunchiul trebuie să fie la un unghi de 90 de grade°

În general, se recomandă o înălțime minimă de aproximativ 50 cm pentru un adult sănătos. Cu toate acestea, o înălțime ușor mai mare, de 60 - 70 cm, este ideală. În special pentru femeile însărcinate, persoanele în vârstă sau persoanele care suferă de hipertensiune arterială sau de probleme musculo-scheletice.

Saltea de protecție - topper

Topper-ul este partea cea mai de sus a patului, reducând presiunea și mărind suprafața de dormit cu până la 5 cm. Topperul include o husă cu fermoar care poate fi spălată. Topperul sporește igiena patului, netezind tranzițiile și neregulile de suprafață. Datorită greutății sale ușoare, este ușor de aerisit și de păstrat curat. Topperele pot fi cumpărate separat, uneori sunt incluse în pat, cel mai adesea la paturile boxspring.

TIP: Citiți articolul „5 sfaturi pentru alegerea unei noi saltele“ și alegeți-o pe cea potrivită pentru dumneavoastră

Pat tapitat LAKE 2

Designul modern și liniile simple caracterizează patul LAKE. Somnul confortabil este garantat de salteaua încorporată, acoperită cu țesătură albă. Spațiul de depozitare este format de o deschidere mecanică pe lateral. Salteaua este așezată pe un cadru din lemn și este alcătuită din arcuri bonell cu spumă PUR. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și dimensiuni ale suprafețelor de dormit. Topperul nu este inclus în pat.

207509.jpg (194 KB)

Pat Lake

 Pat dublu DOTA

Patul DOTA include o somiera și un blat de masă încorporat cu noptiere. Patul este fabricat din laminat, iar partea superioară a blatului este decorată cu o tablie. Dacă sunteți interesat de întregul set, vă rugăm să selectați salteaua din configurație. Un mare avantaj îl reprezintă cele două spații de depozitare sub formă de sertare. Înălțimea patului fără tablie este de 46 cm, alegeți înălțimea optimă a saltelei în mod corespunzător. Decorul natural cu părți gri-maro arată cu bun gust și elegant.

150792.jpg (105 KB)

Pat DOTA

 

Pat tapitat Boxspring ISLAND

Patul modern include o somierta de înaltă calitate și o saltea cu arcuri de rigiditate medie H3. Patul stă pe picioare înalte de 6 cm. Patul este acoperit cu țesătură Cosmic, care este plăcută la atingere. Puteți alege din mai multe opțiuni de culoare și dimensiuni. Puteți alege o variantă cu sau fără topper, care protejează salteaua încorporată și sporește igiena întregului pat.

207563.jpg (128 KB)

Pat ISLAND

 

Pat tapitat STUDY

Patul din lemn masiv STUDY este realizat din lemn de pin lucrat neted. Materialul nu mai este lăcuit. Paturile duble includ două "al cincilea picior" care contribuie la stabilitatea și rezistența structurii generale a patului. Puteți obține patul la un preț avantajos împreună cu o somiera cu lamele și o saltea la alegere. Paturile clasice Study sunt, de asemenea, populare pentru casele de oaspeți sau pensiuni.

213307.jpg (59 KB)

Pat STUDY

Pat SANTOS

Patul SANTOS este fabricat din laminat. Lamele din cadru sunt compuse din lamele de mesteacăn, care au proprietăți mecanice excelente. Mecanismul de ridicare cu gaz al lamelelor facilitează accesul la spațiul de depozitare. Tăblia înaltă va oferi sprijin în timp ce vă relaxați sau citiți o carte. Patul include o saltea din spumă cu o înălțime de 8 cm. Dacă alegeți dimensiunea 160 x 200, vom livra această saltea împărțită în două saltele de 80 x 200.

214138.jpg (124 KB)

Pat SANTOS II

 

Pat tapitat boxspring NAOMI

Rezistența și stabilitatea patului sunt asigurate de un cadru de pat bine făcut. Salteaua încorporată este umplută cu o combinație de spumă PUR și arcuri Bonell. Acesta include un compartiment de depozitare, ideal pentru depozitarea lenjeriei de pat. Designul este accentuat de tablie și de ornamente. Alegeți dintre mai multe culori, dimensiuni ale suprafeței de dormit și topper din spumă.

215202.jpg (103 KB)

Pat NAOMI

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile