Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Dulapul pentru TV - înlocuitorul perfect pentru setul de mobilă

Locuințele moderne în care trăim sunt din ce în ce mai mici, ceea ce impune o schimbare în modul în care le mobilăm și înlocuirea unor piese de mobilier tradiționale, cum ar fi seturile de living și dulapurile mari, cu mobilier mai mic, compact și funcțional, care se potrivește perfect în spațiile limitate.

Dulapul pentru TV - înlocuitorul perfect pentru setul de mobilă

Un astfel de mobilier este, de exemplu, dulapul pentru TV, care a intrat „în forță” în livingurile în ultimii ani și au devenit înlocuitorul ideal al setului de mobilă din sufragerie.  

Cum și de ce înlocuiesc din ce în ce mai mult dulapurile TV seturile tradiționale pentru living?

În camerele de zi moderne, zona dedicată timpului liber, divertismentului, este extrem de importantă, iar televizorul este în centrul atenției. Ne adunăm în jurul televizorului după terminarea zilei de lucru, ne relaxăm, ne așezăm confortabil pe canapea și ne distrăm după bunul nostru plac.

Cu toate acestea, pentru a ne putea bucura pe deplin de relaxare și divertisment, avem nevoie de mobilier confortabil, funcțional și, mai presus de toate, compact, cu capacități de integrare impecabile.

Obrázek2.jpg (58 KB)

Avem nevoie de mobilier care nu numai că se potrivește în spațiul limitat de care dispunem, dar care este multifuncțional și simplu și care, atunci când este așezat în camera de zi, ne oferă confortul de care avem nevoie, fără a face ca încăperea să pară prea aglomerată.

Soluția modernă, dulapurile pentru TV, care se oferă pe piață nu doar îndeplinesc tot restul condițiilor menționate mai sus, dar oferă și o serie de avantaje de care putem beneficia liniștit.

Datorită dimensiunii lor compacte, dulapurile pentru TV se potrivesc în orice spațiu și adaugă stil și personalitate camerelor de zi.

În plus, acestea vin într-o gamă largă de forme, stiluri, dimensiuni și modele, permițându-ne să alegem opțiunea care ne place cel mai mult și care s-ar potrivi perfect cu restul mobilierului și s-ar potrivi cu stilul de interior în care am decis să amenajăm livingul.

Faptul că dulapurile pentru TV sunt disponibile la prețuri mult mai accesibile în comparație cu seturile de sufragerie nu trebuie subestimat nici el.

Obrázek3.jpg (50 KB)

Feluri, materiale, dimensiuni, caracteristici personalizate - tot ce trebuie să știți despre dulapurile TV

Dacă am reușit să vă stârnim interesul dvs. și vă gândiți să achiziționați un dulap TV pentru a crea o zonă multimedia perfectă în locuință, iată care sunt principalele caracteristici ale acestui tip de mobilier pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a face alegerea potrivită.

Feluri - tipul „consolă”, de perete, de colț, unități de divertisment

Practic, există destul de multe tipuri de dulapuri multimedia, dar, deoarece timpul nostru este limitat, vi le prezentăm doar pe cele mai căutate și populare.

Obrázek4.jpg (61 KB)

Consolă

Dulapurile de tip „consolă” par a fi cele mai preferate de consumatori, atât la nivel național, cât și în întreaga lume. Popularitatea lor se datorează în principal faptului că sunt extrem de compacte, elegante și, totodată, oferă suficient spațiu de depozitare.

În mod obișnuit, dulapurile tip consolă pentru TV sunt joase, au formă dreptunghiulară, dimensiuni relativ mici și au cel puțin un raft deschis și unul sau mai multe rafturi închise.

Deoarece nu ocupă mult din spațiul disponibil, se potrivesc foarte bine în camerele de zi mici.

 

Dulapuri TV pentru perete

Acest tip de mobilier multimedia, după cum reiese din denumire, sunt practic niște sisteme modulare, cel mai adesea cu un design deschis, care sunt montate direct pe perete.

Modelele montate pe perete sunt foarte practice, se potrivesc perfect în interiorul modern al livingului și, cel mai important - nu ocupă nici un spațiu pe podea.

 

Dulapuri pentru colț

Acest tip de mobilier pentru televizor este foarte potrivit pentru camerele de zi micuțe, deoarece sunt montate într-un colț și nu ocupă din spațiul liber și așa și așa mic al livingului.

Acestea vin în diferite forme și dimensiuni și pot fi plasate fie pe perete, fie direct pe podea.

Obrázek5.jpg (47 KB)

Module de divertisment

Dulapurile TV de tip "module de divertisment" au dimensiuni puțin mai mari decât tipurile anterioare.

Acestea sunt disponibile într-o varietate extrem de mare de dimensiuni și modele, iar printre oferte se pot găsi atât modele simple, cât și modele care se apropie foarte mult de aspectul secțiunilor modulare.

Dulapurile TV modulare sunt potrivite pentru camerele de zi de dimensiuni mai mari, deoarece sunt puțin mai voluminoase decât celelalte tipuri.

Materiale - lemn, PAL melaminat și sticlă

Alegerea materialului influențează atât stilul dulapului, cât și durabilitatea și costul final al dulapului TV, precum și ușurința de curățare.

Obrázek6.jpg (50 KB)

În acest rând de gânduri, modelele din lemn natural sunt foarte durabile, frumos proiectate și adesea cu elemente suplimentare care conferă dulapului un aspect clasic și elegant. Dezavantajul lor este că acestea au prețuri mai mari, sunt mult mai grele și necesită o curățare mai precisă și mai atentă.

Dulapurile TV din sticlă sau dintr-o combinație de sticlă și metal sunt elegante, practice și foarte la modă în momentul de față. În plus, se potrivesc perfect în camerele de zi amenajate în stil modern și sunt foarte ușor și rapid de curățat.

Dezavantajele sunt că majoritatea modelelor sunt de dimensiuni mici și au un design complet deschis, ceea ce vă împiedică să folosiți dulapul pentru televizor pentru a depozita alte obiecte și bunuri pe care doriți să le ascundeți de ochii oaspeților dvs.

Modelele din PAL melaminat sau MDF sunt în prezent foarte populare, deoarece sunt disponibile într-o gamă largă de modele, modele și dimensiuni care se potrivesc tuturor stilurilor de mobilier.

În plus, curățarea lor este foarte rapidă și ușoară și, nu în ultimul rând, prețurile la care puteți cumpăra un dulap TV din PAL melaminat, sunt foarte accesibile.

Obrázek7.jpg (65 KB)

Dimensiuni - cum să le determinăm corect?

Dimensiunea dulapului pentru televizor depinde în principal de dimensiunea și de mărimea televizorului pe care îl aveți sau pe care intenționați să-l cumpărați. Ca regulă generală, dulapul trebuie să fie cu cel puțin 10 cm mai lat decât partea cea mai lată a televizorului.

Bineînțeles, pe lângă dimensiunea televizorului, trebuie să luați în considerare și spațiul pe care îl aveți la dispoziție și dacă este suficient pentru ca atunci când vă așezați pe canapea să puteți viziona filmele și emisiunile preferate fără să vă afectați ochii.

În această ordine de idei, potrivit experților, distanța de la canapeaua sau fotoliul de pe care vă uitați de obicei la televizor până la dulapul TV și, prin urmare, până la televizor ar trebui să fie de cel puțin 1,50 - 2 metri.

În ceea ce privește înălțimea, tot conform experților, dulapul media ar trebui să fie la aceeași înălțime cu pernele canapelei, astfel încât să vă puteți uita la televizor fără a fi nevoiți să vă supuneți la o presiune excesivă asupra gâtului.

Obrázek8.jpg (36 KB)

Ultimul aspect de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un dulap TV pentru camera de zi sunt caracteristicile pe care doriți să le aibă. Spunem acest lucru deoarece dulapurile multimedia moderne pot avea diferite funcționalități.

În funcție de nevoile dvs., puteți opta pentru modele cu canale integrate pentru cabluri, cu spațiu de depozitare suplimentar, cu spațiu pentru integrarea sistemelor stereo și multe altele.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile