TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Gradina urbana pe balcon si terasa

Experimentați magia urban Gardening, care este o mare tendință din ultimii ani. Urban Gardening vă permite, de asemenea, să cultivați și să recoltați legume sau ierburi proaspete în gradina, pe terasa sau balconul dvs. Nu renuntati la plante, flori sau legume cultivate manual. Înființați o mică oază de calm în centrul orașului.

Gradina urbana pe balcon si terasa

Ce este Grădina Urbană?

Cultivarea legumelor, ierburilor sau florilor în apartamentele din oraș este Urban Gardening. Puteti folosi spatiul balconului, terasei, dar si glafurilor sau balustradelor balconului. Grădinile verticale, care economisesc spațiu și foarte practice, nu fac excepție. Indiferent dacă alegeți să cultivați legume sau plante veșnic verzi, Urban Gardening vă va inspira.

Balcon sau terasa

Chiar și un balcon mic poate crea o grădină frumoasă. Suprafața podelei este prea mică? Utilizați zona pereților, ideal cea din sud. Atașați pe el ghivece de flori, cutii sau coșuri, în care puteți crește produsele preferate. Ghivecele suspendate de tavan în care puteți plasa plante cățărătoare sunt, de asemenea, populare. O balustradă este, de asemenea, o variantă potrivită. Aici, folositi ghivece speciale de flori concepute pentru balustrade.

balcony with plant.jpg (170 KB)

Parapet

Chiar și fără balcon sau terasă puteti avea ierburi proaspete, legume mici sau căpșuni. Totuși, acordați atenție siguranței vecinilor și a persoanelor care trec pe sub ferestre. Asigurați întotdeauna ghiveciul cu un dulap montat pe perete sau cu cârlige speciale.

Cutiile cu ierburi au nevoie de soare, mult spațiu și puțină umiditate pentru viața lor. Majoritatea plantelor sunt tolerante la secetă, udarea și îngrijirea excesivă pot fi mai dăunătoare. Prin urmare, cutiile cu auto-udare sunt recomandate pentru cultivarea ierburilor.

Gradina verticala

Un element de design natural care va aduce o bucată de natură la exterior și interior. Puteți face cu ușurință o grădină verticală din paleți sau ghivece suspendate verticale. Puneți plante cățărătoare, ierburi sau căpșuni cățărătoare în cutiile individuale. Veti avea un zid verde plin de mici bunătăți.

vertical garden from pallets.jpg (99 KB)

Locuri în aer liber

Nu uitați de zona de relaxare. Un mic set de grădină ar trebui să se potrivească pe orice balcon sau terasă. Puteți face scaune în stil boho pe balcoanele foarte mici. Folosiți pături, perne și covoare.

Obțineți mobilier de grădină pe terase mai mari sau faceți scaune pe paleți.

136434.jpg (155 KB)

Inspirație:

green plants on stairs.jpg (206 KB)

 

herbs on balcony.jpg (127 KB)

 

136434.jpg (155 KB)

 

plant.jpg (163 KB)

 

vertical garden.jpg (58 KB)

 

balcony in boho style.jpg (91 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile