Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

La ce să va gânditi înainte de a cumpăra mobilă?

Alegerea mobilierului nou nu este ușoară. Mai ales dacă cautati unul care să se potrivească ideilor dvs și să fie accesibil. Înainte de a cumpăra, gândiți-vă bine la ceea ce vă așteptați de la o anumită piesă de mobilier, precum și la mediu. Nu uitați de alte aspecte precum dimensiunea, întreținerea materialului sau funcționalitatea.

La ce să va gânditi înainte de a cumpăra mobilă?

DIMENSIUNEA SI SPATIUL

Dacă aveți o idee clară unde doriți să plasați piesa viitoare, atunci parametrul principal pentru selecție va fi dimensiunea. Mobilierul prea mare sau prea mic nu va satisface asteptarile dumneavoastra si veti avea complicatii inutile la returnarea marfii. În acest caz, așadar, „măsurați de două ori!”

Inainte de a alege, luati in considerare nevoile dvs zilnice de mobilier, nu uitati de vizite sau reuniuni de familie. In cazul unei canapele sau mesei, uneori se merita sa investiti in piese pliabile sau mai spatioase. Cu toate acestea, într-un apartament mic trebuie să lăsați spațiu liber și alte necesități. Deci nu trebuie să cumpărați întotdeauna cea mai spațioasă sau mai mare piesă de mobilier cu orice preț.

MATERIAL ȘI ÎNTREȚINERE

Tapiterie moale catifelata sau mai dura, ușor de întreținut și curățat? Gândiți-vă la propriile priorități. Zonele grele precum barurile, restaurantele și sălile de așteptare necesită materiale durabile, ușor de curățat și dezinfectat. Puteți alege dintr-o gamă largă de materiale și tapițerie în diverse modele pentru medii casnice cu o sarcină mai mică.

Produsele tapițate acoperite cu piele ecologică sunt potrivite și pentru încăperile mai aglomerate. Sunt ușor de păstrat curat și au o durată de viață lungă. Puteți afla cum să îngrijiți corect mobilierul tapițat pe blogul nostru. Doriți să aflați mai multe detalii despre textilele și materialele folosite?

217852.jpg (158 KB)

STIL

Un parametru la fel de important este, fără îndoială, stilul și aspectul mobilierului. Luați în considerare ce stil doriți să obțineți sau ce stil predomină în interiorul dvs. Dacă amenajați întreaga cameră, rămâneți la un stil uniform, cu o culoare sau un model mai semnificativ. Culorile luminoase sunt populare, la care veți adăuga unicitate cu ajutorul accesoriilor colorate și bogate.

Nu aveti timp sau atentie la detalii si nu va place sa amenajati un apartament? Pariați pe seturi întregi de mobilier. La noi, puteți obține seturi pentru living și camera copiilor, dormitor sau baie.

industrial style.jpg (198 KB)

Ce să nu uitați atunci când alegeți mobilier:

1. Utilizarea spațiului - măsurați de două ori

2. Luați în considerare și deschiderea de sertare sau uși din cameră

3. Scopul utilizării

4. Material de tapițerie și îngrijire

5. Culoare

6. Formă

Intrebati-ne!

Nu va puteti decide și nu stiti ce culoare, dimensiune sau formă să alegeti? Nu vă fie teamă să întrebați! Serviciul clienți vă va ajuta să alegeți piesa cea mai potrivită pentru dvs.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile