TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Lenjeria de pat pentru iarnă - ce materiale să alegeti?!

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea lenjeriei de pat pentru vremea rece de iarnă. Vă vom sfătui ce materiale să alegeți care să vă țină de cald chiar și în cele mai mari înghețuri. Acum este momentul potrivit pentru a pregăti patul pentru iarnă. Luați patul în întregime, gândiți-vă și la alegerea corectă a saltelei și a lenjeriei de pat.

Lenjeria de pat pentru iarnă - ce materiale să alegeti?!

Bumbac clasic

Bumbacul este încă unul dintre cele mai populare materiale de pe piață. Lenjeria de pat clasică din bumbac este confecționată din pânză cu țesătură de pânză. Este deosebit de popular pentru capacitatea sa mare de absorbție, accesibilitatea și pentru tot parcursul anului. Se răcește în timpul verii, menținând în același timp o temperatură constantă a corpului pe timpul iernii. De asemenea, este folosit în mai multe modele, inclusiv flanel, krep, satin și damasc de lux.

219814.jpg (154 KB)

Flanel cald

Flanelul este realizat din bumbac 100%. Tratamentul special al țesăturii, așa-numitul periaj, creează o structură fină cu fire de păr scurte la suprafață. Acestea asigură moliciune și căldură plăcută. Avantajul flanelului este, fără îndoială, întreținerea ușoară, nu este nevoie să călcați foile de flanel. Ideal pentru iernile reci.

Satin fin

Vestea bună pentru fanii satinului este oportunitatea de a fi folosită pe tot parcursul anului. Excelează în termoreglare ridicată, răcire vara și încălzire iarna. Se adapteaza perfect la temperatura corpului si a mediului exterior. Cearșafurile de satin de calitate sunt realizate din fire de bumbac 100%. Așternutul neted la atingere și moale are o durată lungă de viață, dar prețul său de achiziție este puțin mai mare.

Krep fără călcat

Toată lumea cunoaște structura tipică a crepului. Ondulurile mici ajută la respirabilitate și elimină umezeala din corp. Crepul fără călcat este realizat din bumbac 100%. Întreținerea ușoară și durata lungă de viață sunt printre principalele avantaje. Suprafața moale se adaptează la temperatura corpului, astfel încât este potrivită pentru utilizare pe tot parcursul anului. In plus, nu trebuie calcat si nu se sifoneaza.

Microfibră de pluș

Lenjeria de pat din microfibră pentru dormitor seamănă cu un pluș. Fabricat din poliester 100%. Așternutul foarte cald, moale și plăcut la atingere este cel mai potrivit pentru lunile înghețate. Un mic dezavantaj este respirabilitatea mai scăzută și eliminarea transpirației din corp. Lenjeria de pat din microfibra nu se calca, se usuca rapid si se spala la o temperatura mai scazuta.

219816.jpg (93 KB)

 

Atunci când alegeți, asigurați-vă că alegeți patul, salteaua și patul cu somiera potrivite. Împreună, vor asigura un somn confortabil și plin, fără dureri de spate și gât. Alegerea corectă a lenjeriei de pat este, de asemenea, o parte integrantă. Păturile și pernele din lână de oaie, care sunt potrivite și pentru cei care suferă de alergii, sunt populare.

 

Creați o atmosferă armonioasă în dormitor, evitând lumina puternică și culorile puternice care pot perturba somnul.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile