Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Mobilarea unui apartament cu buget mic - este oare posibil?

Amenajarea unui apartament este o activitate foarte palpitantă, dar și destul de costisitoare.

Iar dacă bugetul pe care-l aveți la dispoziție nu este foarte mare, atunci poate fi un proces lung și destul de dificil.

Mobilarea unui apartament cu buget mic - este oare posibil?

Cu toate acestea, cu un pic mai multă planificare, creativitate și perseverență, plus un strop de DIY, chiar și cu un buget redus, vă puteți mobila locuința atât de reușit încât să arate ca apartamentele pe care le admirați în revistele de interioare de lux.

6 idei pentru mobilarea unui apartament cu buget redus

Planificați, analizați și planificați din nou

Vă dăm acest sfat pentru că pentru a vă mobila locuința cu un buget redus aveți nevoie de o analiză atentă a situației.

Iar acest lucru implică, în primul și în primul rând, o planificare atentă și întocmirea unei liste cu lucrurile esențiale de care aveți cu adevărat nevoie.

Este important să evaluați atât spațiul disponibil și configurația încăperilor care trebuie mobilate, cât și scopul individual al acestora.

Așadar, dacă aveți un living mare și care va servi drept living, sufragerie și bucătărie, veți avea nevoie de un singur tip de mobilier, în timp ce dacă fiecare cameră va avea o singură funcție, atunci veți avea nevoie de un tip de mobilier complet diferit.

Stabiliți bugetul pe care îl aveți cu adevărat

Înainte să începeți să cercetați piața și să vă lăsați prins în visele cu ce mobilă doriți să amenajați apartamentul, trebuie să fiți pe deplin conștient de fondurile pe care le aveți la dispoziție pentru achiziția de mobilă.

Astfel, va fi mult mai ușor să alocați fondurile pe care vi le puteți permite, iar atunci când intrați în magazin vă puteți limita căutarea la mobilierul care este pe măsura mijloacelor dvs. financiare.

Obrázek2.jpg (80 KB)

Sursă imagine: unsplash.com

Faceți o cercetare de piață atentă

Nu vă grăbiți cu achizițiile și, cu atât mai mult, nu vă grăbiți cu achizițiile de la primul magazin în care se vinde mobilă și decorațiuni. În schimb, faceți o cercetare de piață detaliată.

Uitați-vă la oferta magazinelor online din domeniul mobilierului, deoarece multe dintre ele, cum ar fi Expedo oferă mobilier și decorațiuni de o calitate excelentă, dar la prețuri destul de decente.

În plus, sunt șanse bune să dați peste niște oferte avantajoase de care puteți profita.

Nu este o idee rea să explorați magazinele de mobilă la mâna a doua, precum și site-urile de cumpărături second-hand.

Pentru electrocasnicele mici sau mari, puteți cerceta ce magazine oferă produse noi la prețuri mai mici din cauza unui mic defect exterior (există multe astfel de magazine).

De asemenea, puteți vizita mai multe magazine tradiționale sau online care oferă electrocasnice second-hand la o reducere destul de decentă.

Profitați de mobilierul multifuncțional

Constrângerile bugetare nu ar trebui să vă descurajeze, dimpotrivă. Trebuie doar să vă concentrați asupra câtorva elemente atent selecționate de mobilier și care pot îndeplini mai multe funcții, astfel încât să puteți reduce numărul de elemente de mobilier de care aveți nevoie.

Sau - hai să punem lucrurile așa: Dacă aveți nevoie de o canapea de living, în loc de o canapea standard, puteți opta pentru un model care are atât funcția de dormit, cât și un spațiu de depozitare suplimentar.

În locul unui dulap TV clasic, puteți achiziționa o comodă joasă care poate servi atât ca suport TV, cât și ca spațiu de depozitare.

Vă trebuie o măsuță de cafea? În momentul de față pe piață se oferă taburete, care îndeplinesc și funcția de măsuțe iar unele dintre ele au și spațiu de depozitat.

Sau dacă aveți nevoie atât de o măsuță de cafea, cât și de o masă mare de luat masa, în loc să cumpărați două mese, puteți căuta un model care se transformă.

Pe de altă parte, pentru mobilierul pentru dormitor, în loc să cumpărați fiecare piesă de mobilier în parte (pat, dulap, noptiere, etc, etc) puteți căuta seturi de dormitor și astfel veți economisi bani.

În plus, puteți opta pentru un pat care are spațiu de depozitare sau care vine complet cu o saltea și o somieră.

Pentru a economisi de la mobilierul de bucătărie, puteți opta pentru o bucătărie cu insulă sau peninsulă în locul mobilierului de bucătărie tradițional și puteți folosi blatul "insulei" atât pentru pregătirea mâncării, cât și ca masă de luat masa sau de băut cafea.

Obrázek3.jpg (92 KB)

Sursă imagine: unsplash.com

Folosiți-vă creativitatea și realizați chiar dvs. unele piese de mobilier

Când vine vorba de economisirea costurilor cu mobilierul și designul interior, este absolut normal să vă întrebați dacă nu puteți face ceva singur.

De fapt, dacă știți cum să lucrați cu uneltele de bază, puteți face chiar dvs. câteva lucruri de care aveți nevoie pentru amenajarea locuinței.

Bineînțeles, este puțin probabil să puteți face cu propriile mâini o piesă elaborată precum ar fi o comodă sau o bibliotecă cu design complicat, dar câteva lăzi simple, de exemplu, se transformă ușor în rafturi deschise practice, iar paleții de lemn sunt excelente mese, somiere, canapele și chiar bănci pentru scaune.

Dar dacă spațiul din dormitorul dvs. este limitat sau nu aveți buget pentru un dulap, poți face un dulap deschis rapid, ieftin și ușor (există o mulțime de videoclipuri pe internet).

Puteți transforma vechiul birou într-un dulap TV vintage, iar dacă păstrați vechea comodă a bunicii în pivniță sau în pod, o puteți transforma cu ușurință într-un dulap unic pe care să-l folosiți ca loc suplimentar de stat jos.

Investiți cu cap și nu exagerați

Pentru a vă mobila apartamentul cu tot ce aveți nevoie, cu bugetul mic, trebuie să investiți cu înțelepciune.

Altfel spus, este o idee bună să vă întrebați la ce mobilier puteți economisi și la care nu înainte de a face achiziția.

Deoarece există articole precum o canapea de calitate, o saltea de dormitor, un frigider, o mașină de spălat sau o plită și cuptor care trebuie să fie de înaltă calitate pentru a vă servi mulți ani de acum încolo.

Însă puteți, de exemplu, căuta în magazinele online și la reduceri rafturi, etajere, mese, scaune și o grămadă de alte lucruri pe care să le cumpărați la un preț mic și să le personalizați pentru ca să arate modern, luxos și scump.

Obrázek4.jpg (42 KB)

Sursă imagine: unsplash.com

Cât despre sfatul nostru să nu exagerați, spunem asta pentru că, în dorința lor de a se descurca de minune cu amenajarea primului apartament, destul de mulți oameni au obiceiul de a cumpăra prea multă mobilă și decorațiuni.

Noi vă sfătuim să încercați să vă limitați la achiziționarea doar a mobilierului cel mai necesar.

În acest fel, pe de o parte, veți economisi de la cheltuieli, iar pe de altă parte, nu veți aglomera locuința cu obiecte și lucruri de care nu aveți nevoie atât de mult.

În plus, tendințele în materie de design interior din ultimii ani se îndreaptă în direcția: “Mai puțin este mai mult”. Adică, cu cât aveți mai puțină mobilă în locuință, cu atât mai sofisticată și mai modernă va părea aceasta.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile