Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Mobilier pentru relaxare: sfaturi pentru cadouri de Crăciun

Surprinde-ti pe cei dragi cu o casa eleganta. Echipamentul imaginativ sub formă de mobilier pentru relaxare îi va face fericiți pe membrii familiei. Alegeți canapele și fotolii practice în funcție de stilul din interiorul. Inspirati-va din cele 5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun 2021 pentru fiecare membru al familiei.

Mobilier pentru relaxare: sfaturi pentru cadouri de Crăciun

Canapea pentru intreaga familie

Te gândești la un cadou care să mulțumească întreaga familie și să devină practic? Canapeaua va fi cea potrivită. Alegerea este, fără îndoială, aspectul estetic, dar și funcționalitatea și dimensiunea. Alegeți o canapea în culori care se potrivesc în camera de zi. Pentru cei mai îndrăzneți, alegeți o combinație vie de culori.

Fotoliu tapitat pentru membrii familiei

Un loc care va fi doar al dvs, relaxant pentru ore lungi de citit și vizionat filme. Fotoliile tapitate oferă un confort ridicat pentru tineri și bătrâni. O casă confortabilă unde vă puteți relaxa și vă puteți întoarce fericit. Luați o pauză de la grijile cotidiene și de la banalitatea. Pentru cadou, există fotolii populare cu taburet avand aceeași tapițerie și design.

134140.jpg (31 KB)

Canapea pentru un apartament mic

Personalizați canapeaua ca un cadou pentru cei dragi în designul interior. Cu siguranță nu veti greși cu o canapea pe picioare, ceea ce va oferi spațiului aerisit. Înainte de a alege, gândiți-vă ce și cât de des va fi folosită canapeaua. Pentru utilizare zilnică și frecventă, alegeți o canapea cu spătar înalt. Dacă canapeaua va fi folosită doar ocazional, alege o piesă mai extravagantă cu spătar inferior.

134107.jpg (48 KB)

Taburet

Taburetii pentru picioare vor servi drept loc de așezare, dar oferă și o odihnă excelentă. Un ajutor multifuncțional pentru fiecare interior. Multi dintre tabureti ascund spațiu de depozitare pentru articole mici. Taburetul devine un element elegant al sufrageriei, dormitorului sau coltului de relaxare. Bucurați-vă de momente de relaxare în confortul propriei case.

137154.jpg (128 KB)

Scaun balansoar pentru relaxare

Oferiti bunicii și mamei dvs odihnă și relaxare. Daruiti un balansoar care va deveni un decor interior. Din oferta de multe culori, materiale și stiluri, asigurați-vă că  alegeți pe cel potrivit. Umplutura moale in combinatie cu miscarile de balansare asigura un confort ridicat si relaxare. Un balansoar și o carte a unui autor popular nu trebuie ratate sub bradul de Crăciun.

136550.jpg (22 KB)

Oferiti un cadou pentru casa funcțional de Crăciun.  Atenție la alegerea culorii, a tapițeriei, dar mai ales a mărimii. Mobilierul prea mare, dar și mic poate fi mai degrabă o problemă decât o plăcere. Cu toate acestea, dacă întregul eveniment reușește, vei face o mare bucurie pentru mulți ani.

christmas1.jpg (158 KB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Bîte Marius-Danut: Pat dormitor 1.1.2022
Aveți magazin de prezentare in Cluj Napoca?
Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile