TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Sertarele

Alexandra Doskočilová
28.8.2023

Indiferent cât de spațioase ar fi camerele din locuința noastră, mobilierul funcțional este cel care permite o organizare cu adevărat bună. Indiferent de locul la care sunt puse piesele de mobilier  - în casă și în grădină, în bucătărie, dormitor, camera copiilor, living sau orice altă încăpere sau loc, acestea pot fi îmbunătățire cu ajutorul unor sertare potrivite și comode.

Sertarele

Ce reprezintă ele?

Sertarele sunt un element indispensabil la majoritatea mobilierului, cum ar fi dulapuri, șifoniere sau birouri. Ele servesc ca spații de depozitare pentru diverse alimente și obiecte, oferind vizibilitate, protecție și utilizarea lor practică.

Caracteristici

De obicei, materialele folosite pentru construcția sertarelor sunt lemn masiv sau PAL de înaltă calitate, în combinație cu mecanisme metalice durabile. Acestea pot fi de diferite culori, dimensiuni și sisteme de deschidere.

Sistemele de glisare a sertarelor sunt adesea decisive atunci când se alege un dulap sau o altă piesă de mobilier. Există sisteme cu închidere lină sau nu, cu retragere parțială sau totală și retragere lină, ghidaje cu deschidere prin împingere, etc.

De regulă, modelele cu tragere se regăsesc în dulapurile montate pe podea sau pe perete, datorită acționării lor prin sisteme speciale de glisare - ghidaje care necesită o manipulare atentă.

Feluri

Există o mare varietate de sertare și care se deosebesc prin designul lor, materialul de construcție, sistemele de acționare etc. Unul dintre principalele criterii de clasificare a acestora sunt scopul și amplasarea lor, care determină și principalele caracteristici.

Sertarele în bucătărie

Dacă sunt plasate în dulapurile de bucătărie, mecanismul lor asigură o alunecare lină. Prezența unui opritor este deosebit de utilă. De obicei, aceste sertare sunt cu extensie completă, ceea ce este convenabil pentru a accesa tot conținutul.

Obrázek6.png (611 KB)

Și, deoarece spațiul pentru depozitarea funcțională nu este niciodată suficient, sertarele suplimentare în bucătărie pot fi plasate sub dulapul de bucătărie, cu sistemul care rulează pe șine pe podea.

Sertare pentru pat

Acestea au avantajul de a transforma spațiul de sub pat într-un loc practic pentru a depozita plapuma, lenjeria de pat și pernele, precum și jucăriile sau alte accesorii. Aceste modele au de obicei montate rotile, ceea ce face ca scoaterea și curățarea în jurul lor să fie extrem de ușoară.

Sertare pentru dulap

Sertarele pentru dulap pot fi vizibile sau ascunse în interior, în spatele ușii. Acestea sunt acționate de șine speciale, utilizând în mod optim orice spațiu.

Obrázek7.png (806 KB)

Cum alegem modelul potrivit?

Alegerea modelului potrivit de sertare depinde în primul rând de nevoile de depozitare și de mobilierul deja disponibil în camera respectivă.

În funcție de aceasta, există mai mulți factori principali care trebuie luați în considerare:

  • Dimensiunile;
  • Materialul și culoarea;
  • Modul de acționare.

De ce să alegeți Expedo?

În magazinul online Expedo veți găsi produse de o calitate dovedită și o execuție impecabilă. Pentru producerea lor se folosesc materiale de cea mai înaltă clasă, care se disting prin rezistență, durată lungă de viață și aspect magnific.

Pe lângă faptul că garantează calitatea produselor sale, Expedo oferă prețuri foarte accesibile și condiții de livrare avantajoase.

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile