TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

3 cele mai populare materiale

Mobilierul tapițat este una dintre cele mai folosite piese de mobilier din casă. Aproape toate piesele de mobilier la care vă puteți gândi sunt realizate sub formă tapițată. Cele mai populare sunt paturile, canapelele, fotoliile sau scaunele. Este important să țineți cont de mai mulți parametri înainte de a face o alegere.

3 cele mai populare materiale

Înainte de a alege mobilierul din țesătură, gândiți-vă la utilizarea sa principală. Unele țesături sunt ideale pentru casele cu animale de companie, în timp ce altele sunt tratate cu un finisaj special pentru a le proteja împotriva murdăriei.  Un parametru important este rezistența la abraziune, așa-numitul test Martindale. Aceasta este o metodă standardizată utilizată pentru a testa rezistența textilelor. Aceasta indică capacitatea țesăturii de a rezista la frecare.

Informațiile necesare pentru fiecare material textil pot fi găsite în dicționarul nostru sau în linkul de pe pagina de produs pentru fiecare articol.

RO.png (546 KB)

1.      Sawana

Țesătura Sawana este fabricată din 100% poliester și se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, rezistență și stabilitate dimensională. În industria tapițeriei este folosită pentru a realiza tapițerii pentru canapele, tabureti sau paturi. Este una dintre cele mai populare țesături din industria mobilei, datorită țesăturii interesante și uniforme a firelor, a netezimii ridicate și a moliciunii.

Textura sa este clasificată ca o substanță non-veșinoasă, adică cele care nu au o suprafață de păr. Țesătura este foarte ușor de întreținut și este foarte rezistentă la abraziune. Vă recomandăm să curățați țesătura cu detergenți blânzi pentru mobilier tapițat, de preferință fără apă. Nu expuneți țesătura la temperaturi ridicate și nu o albiti cu înălbitor.

sawana.png (1.92 MB)

2.      Bluvel

Țesătura Bluvel este fabricată din 100% poliester. Proprietățile și aspectul său o fac să fie o țesătură de catifea. Textura fină, moliciunea și luciul ușor caracterizează perfect țesătura Bluvel. Datorită proprietăților sale foarte durabile și rezistente, această țesătură este adesea utilizată în industria tapițeriei și a mobilei. Este cel mai adesea utilizată pe suprafețe mai mici, cum ar fi scaunele de sufragerie, fotoliile și canapelele.

Țesătura este rezistentă la abraziune. Vă recomandăm tratarea cu produse speciale pentru mobilier tapițat, folosind o cârpă moale. Nu folosiți cantități mari de apă, înălbitor sau fier de călcat.

bluvel.png (683 KB)

3.      Soft

Pielea ecologică moale este, de asemenea, cunoscută sub numele de piele artificială și este utilizată în industria tapițeriei pentru a confecționa canapele, paturi sau spătare de scaune. Este o imitație de piele de înaltă calitate, motiv pentru care este adesea folosită ca material de acoperire. Partea superioară a țesăturii este realizată din poliuretan 100%, care este foarte elastic și flexibil.

Pielea ecologică este rezistentă la culoare și moale la atingere. Întreținerea este foarte ușoară, trebuie doar să ștergeți cu o cârpă umedă. Nu recomandăm tratarea cu umiditate excesivă, deoarece pielea ecologică poate absorbi apă și apoi se poate crăpa. Nu expuneți pielea ecologică la lumina UV directă pentru perioade lungi de timp.

soft.png (940 KB)

 

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile