TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru bărbați și femei

Găsirea unor cadouri potrivite pentru mama, bunica și tata poate fi uneori o provocare. Optați pentru un cadou practic pentru casă, care va garanta confortul și va promova relaxarea. Inspiră-te din sfaturile noastre pentru gospodărie. Vă oferim 3 + 3 sfaturi pentru cadouri practice pentru bărbați și femei.

Sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru bărbați și femei

Cadouri de Crăciun pentru femei

Dacă plănuiești să-ți surprinzi mama, bunica sau soția în acest an, asigură-te că vei găsi ceva special. Răsfățați femeile cu luxul unui mobilier sau al unor accesorii noi.

1. Masă de toaletă

O măsuță de toaletă cu o oglindă mare și spațiu de depozitare este baza oricărui dormitor de damă. Măsuța de toaletă trebuie să fie luminată în mod strălucitor. Nu uitați de un scaun sau un taburet confortabil și tapițat. Pentru dormitoarele mai mici, puteți înlocui măsuța de toaletă cu o consolă. Mesele consolă sunt puțin mai înguste, dar aplicațiile lor sunt similare.

226849.jpg (142 KB)

2. Lenjerie de pat

Lenjeria de pat elegantă va deveni un decor al oricărui dormitor. Încântați-vă soția cu lenjerie de pat practică cu un motiv. Alegeți un motiv care să se potrivească cu alte accesorii și culori din interior. Populare sunt variantele monocrome sau cu dungi. Materialul trebuie să fie plăcut la atingere, cald iarna și răcoros vara. 

3. Lampă de podea

Cadou de Crăciun practic și elegant - lampă de podea. Alegeți materialul, culoarea și stilul care să se potrivească cu casa dumneavoastră. Nu știi ce să faci? Nu urmați sfatul unui expert. Tendința ultimilor ani sunt lămpile de podea înalte cu abajururi metalice. Nu veți da greș cu o lampă de podea cu elemente din lemn.

229817.jpg (131 KB)

Cadouri de Crăciun pentru bărbați

Să mulțumești un bărbat nu este întotdeauna ușor. Oferiți bunicului, tatălui sau soțului o odihnă în confortul propriei case. Cadourile practice vor îmbunătăți calitatea vieții oricărui bărbat.

1. Fotoliu

Alegerea depinde de locul în care veți amplasa fotoliu. Un loc potrivit este camera de zi, biroul sau dormitorul. Asortați stilul și culoarea scaunului la culorile din cameră. Recomandăm o culoare mai deschisă pentru dormitor, în timp ce în birou o culoare îndrăzneață va fi un element binevenit. Fotoliile cu spătar înalt sunt populare.

213459.jpg (158 KB)

2. Scaun de birou

Alegeți un cadou pentru un bărbat a cărui slujbă de zi cu zi este lucrul la calculator? Acesta este un indiciu excelent despre ce cadou să primești. Scaunele sau fotoliile de birou de calitate sunt indispensabile. Statul la calculator pentru perioade lungi de timp are un efect negativ asupra coloanei vertebrale și adesea suprasolicită doar o anumită parte a corpului. De aceea, scaunele de birou ergonomice sunt ideale. Așa că nu vă zgârciți la scaunul de birou.

SUGESTIE: Puteți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să alegeți un scaun de birou în articolul nostru.

Obrázek1.png (76 KB)

 

3. Saltea

Somnul este cheia sănătății. În timpul somnului, corpul uman își recapătă forța fizică și mentală și se pregătește pentru ziua următoare. Oferiți-i bărbatului dvs. o odihnă sub forma unei saltele noi de calitate. În acest an, saltelele de la un producător ceh sunt populare. Înainte de a cumpăra, gândiți-vă la fermitatea saltelei, în general, se recomandă o duritate mai degrabă mai tare / duritate medie.

234192.jpg (95 KB)

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile