La achiziționarea produselor peste 600 Lei aveți TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS

Sufrageria în stil rustic

Materialele tradiționale, industria casnică și peisajul rural simbolizează stilul rustic. Optimismul și farmecul său îi captivează pe toți. Puteți avea un spațiu unic care să emane căldura de acasă în cel mai scurt timp. Vă vom da câteva sfaturi pentru o sufragerie în stil rustic. Uitați-vă la bucătăria bunicii dumneavoastră pentru inspirație..

Sufrageria în stil rustic

Semne de stil de țară

Stilul rustic își are originea în gospodăriile fermierilor și țăranilor care aveau nevoie de locuințe funcționale înainte de toate. Fiecare piesă de mobilier și accesoriu își avea locul și utilizarea practică. Mobila, ceramica și alte obiecte de primă necesitate erau adesea realizate manual și transmise din generație în generație.

Tradiția, modelele florale, lemnul masiv, accesoriile elegante și caracterul practic sunt semnele distinctive ale stilului country. Stilul rustic sau de țară este romantic și primitor. Acesta include în principal nuanțe naturale. Bej, maro sau gri nu trebuie să lipsească din interiorul unei țări.

Camerele sunt pline de accesorii pe care ți le amintești din căsuța sau apartamentul bunicii tale. De fapt, stilul inspirat de țară se va potrivi perfect și într-un apartament prefabricat. Vă puteți inspira din stilul country din Franța, Anglia, America și chiar din Republica Cehă.

Inspirat de mediul rural

O întoarcere la materialele naturale, în cazul stilului country, este vorba în principal de lemn masiv, metal, sticlă, dar și piele sau cărămidă arsă. Podelele sunt decorate cu plăci masive prelucrate, iar tavanele cu grinzi de lemn masiv. Grinzile pot fi tratate doar cu lac sau vopsea într-o nuanță neutră.

Nici pereții din cărămidă naturală nu sunt neobișnuiți. Lasă un perete netratat, doar cărămidă arsă pură. Există diverși înlocuitori sub formă de gresie sau tapet. Lăsați ceilalți pereți în alb pur. Tencuiala tradițională de culoare deschisă creează un contrast deosebit cu podeaua solidă și grinzile din tavan.

country style dinnig room.jpg (103 KB)

Materiale practice

Interioarele rurale sunt pline de lemn masiv. Lemnul masiv simbolizează reînnoirea, ecologia și armonia cu natura. De aceea, mobilierul din lemn masiv nu trebuie să lipsească din casă. În special scaunele și mesele. Lemnul masiv se remarcă prin durabilitate, atemporalitate și aspectul tipic structurat. Anii vizibili ai lemnului și parfumul subtil subliniază atmosfera armonioasă din casă.

Ceramica este strâns legată de stilul rustic. Acesta îndeplinește o funcție estetică, dar și una practică. Bolurile, ulcioarele sau vazele din ceramică decorează bucătăria și pot fi folosite și în timpul mesei. Puteți opta pentru ceramică clasică monocromă sau pentru piese pictate.

Masa la țară

Aranjați masa cu stil. Inspirați-vă din mediul rural. Decorați-vă masa masivă cu o față de masă din bumbac sau din in cu dungi delicate. Așezați flori proaspete de pajiște sau lavandă uscată într-o vază din ceramică pictată în centrul mesei.

Completați farfuriile din ceramică cu un șervețel de pânză și un mic ornament natural sau o floare. Aranjamentele naturale nu trebuie să lipsească de pe o masă în stil rustic. Combinați culorile inspirate din natură cu albastru închis sau roz vechi.

Sălile de mese sunt adesea decorate cu mese din lemn masiv, scaune și bănci clasice. Blana sau pernele de scaun moi și pufoase sunt un element de bun gust în aceste cazuri.

219405.jpg (121 KB)

Modele și motive folclorice

Aplicați motive folclorice pe ceramică și accesorii textile. Și aici, aveți grijă la moderație și la o anumită simplitate. Umpleți vasele și ghivecele cu motive folclorice cu ierburi, flori proaspete sau uscate.

Introduceți ornamente slave și motive populare în bucătărie sub formă de plăci ceramice. Dungile delicate clasice, florile mici sau pătratele sunt populare.

country.jpg (125 KB)

Decorati-va sufrageria cu stil, inspirati-va din casele de la țară sau din podul bunicii tale. Aduceți doza necesară de veselie în sufrageria dumneavoastră. Scoateți la iveală genius loci în casele și cabanele vechi.

 

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile