Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Transformarea holului în tonuri pământii

Holul este cartea de vizită a fiecărei case și un loc în care primim fiecare vizită. De obicei este doar un mic hol întunecat, dar alteori sunt holuri spatioase. În ambele cazuri, acordați atenție confortului. Inspirati-va din câteva trucuri simple și transformati-va holul în tonuri naturale.

Transformarea holului în tonuri pământii

Mobilier de hol: Spațiul de depozitare este pe primul loc

La mobilarea, reconstrucția sau transformarea unui vestibul, cel mai mare obstacol este dimensiunea acestuia și necesitatea unui spațiu mare de depozitare. Nu este ușor să potriviți pantofi, jachete și alte obiecte de necesitate în micile coridoare prefabricate. Variante posibile sunt dulapuri încorporate sau mobilier practic.

Pentru a regla camera, alegeți un set de hol, care include o cutie de pantofi, un cuier și adesea un dulap pentru depozitarea obiectelor mici.

140407.jpg (109 KB)

Culori inspirate din natura

În general, merită să alegeti nuanțe naturale în combinație cu culori deschise. Combinațiile cu decor gri sau beton sunt, de asemenea, populare. Viața modernă într-un stil simplu este, de obicei, purtată într-un spirit de sobrietate și culori moi de pământ. Decorurile din lemn natural cu un desen distinctiv sunt adesea folosite pe podele și mobilier.

Unele accesorii pot fi reglate la culori mai strălucitoare în combinație cu obiecte din metal negru. In plus, culorile naturale precum maro, bej sau gri au un efect calmant, adaugand o senzatie de siguranta si relaxare.

RECOMANDĂM: Culoarea maro calmează, nu deranjează mintea sau starea de spirit a unei persoane. Se potrivește în toate încăperile pe care le încălzește emoțional. O gamă largă de nuanțe de la maro scorțișoară, la mahon la ciocolată au aceleași efecte.

123234.jpg (79 KB)

Confortul constă în detalii

Accesoriile completează starea de spirit și caracterul general. Concentrați-vă pe piese practice și decorative. Când iesiti repede din casă, veti aprecia oglinda mare, în timp ce la sosire veti avea un parfum delicat de la difuzorul de aromă. În hol își vor găsi locul și coșurile cu chei, tablourile sau fotografiile sau vazele ceramice cu pampa uscată. Ierburile ornamentale sau plantele vii rezistă până la câteva luni și aduc o bucată de natură în cameră.

3d-mockup-photo-frame-in-modern-interior-of-dressi.jpg (15.85 MB)

 

142665.jpg (66 KB)

 

123304.jpg (102 KB)

 

house-hallway-interior-with-clothes-and-furniture.JPG (8.49 MB)

 

123306.jpg (89 KB)

 

mirror-above-stylish-wooden-cupboard-with-glass-va-2021.jpg (7.25 MB)

 

stunning-bright-corridor-with-hanger.jpg (6.90 MB)

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile