TRANSPORT și RIDICARE LA ETAJ GRATIS pentru orice comandă plasată din data de 2.5

Culoarea anului 2023: Viva Magenta

Markéta Etrychová
9.2.2023

Culoarea anului este selectată în fiecare an pe baza tendințelor și preferințelor din societate, care se reflectă în modă, design, arhitectură și alte sectoare. Culoarea din acest an este Viva Magenta. O culoare care simbolizează optimismul, energia nouă și puterea. Cunoașteți mai îndeaproape culoarea anului de la Pantone Color Institute.

Culoarea anului 2023: Viva Magenta

Viva Magenta: Culoarea anului 2023

O nuanță fuchsia energică, care se află exact între roșu și roz în paleta de culori. Datorită saturației sale, atrage perfect atenția. Ideală pentru industria modei, dar mai ales pentru industria de marketing. Adaugă un plus de dinamism și o notă de vervă interioarelor. Viva Magenta este potrivită pentru designerii îndrăzneți care doresc să exprime individualitatea și unicitatea fiecăruia dintre noi.

Care este mesajul nuanței Viva Magenta?

Culoarea distinctivă este menită să scoată în evidență individualitatea și unicitatea fiecăruia dintre noi. Este puternic asociată cu bucuria de a trăi, optimismul, tinerețea și energia. Nuanța dominantă aduce cu ea experimentarea, exprimarea de sine și deschiderea către lumea digitală. Pe de altă parte, se caută un echilibru între viața digitală și cea reală.

Obrázek3.png (396 KB)

Cum se utilizează vopseaua în interior?

Folosiți Viva Magenta ca o culoare de contrast, în special pe suprafețe mai mici. Datorită intensității sale, poate atrage atenția și poate evidenția întregul spațiu. Vă recomandăm să combinați tonul roșu crimson cu culori neutre, cum ar fi albul, griul sau negrul. Cei mai îndrăzneți dintre voi pot apela la verde smarald.

Aplicați vopseaua pe decorațiuni sau pe mobilier. Va arăta foarte bine pe fotolii, scaune de sufragerie, paturi și alte mobilier tapițat. De asemenea, o puteți folosi și pe pereti. Alegeti însă pe cel mai deschis din tot apartamentul cu suficientă lumină naturală, astfel încât camera să nu pară înghesuită și întunecată.

Cine alege culoarea anului?

Institutul Pantone Color Institute a fost fondat în 1962 și de atunci a devenit o autoritate recunoscută la nivel internațional în ceea ce privește designul și tendințele culorilor. În fiecare an, acesta selectează culoarea anului. Această culoare devine apoi sursă de inspirație pentru multe industrii, inclusiv pentru modă. Pantone Color Institute este un lider mondial în materie de culoare și inspirație, stabilind direcția. Fiecare culoare are un simbolism pentru anul care urmează. Culoarea anului este de obicei una singură, dar, de exemplu, la momentul aparitiei anului 2021, existau două culori.

Inspiratie:

Obrázek4.png (448 KB)

Pat tapitat boxspring GRETA + spatiu de depozitare + topper

Obrázek5.png (444 KB)

Set living SELIVA

Obrázek6.png (115 KB)

Canapea tapitata MONIKA

Obrázek7.png (86 KB)

Scaun BERRY Velvet

Obrázek8.png (110 KB)

Scaun THEODORIS

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile