Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cum să planificați curățenia în locuință

Cei mai mulți dintre noi visăm la o casă curată, în care totul este liniștit și totul își are locul său. Dar cum să obținem acest lucru fără stres și efort inutil? În agitația lumii de astăzi, programarea curățeniei poate fi o provocare. În noul nostru articol, vă prezentăm un ghid clar care vă spune ce să curățați și cât de des să faceți curățenie, astfel încât să vă puteți bucura în liniște de casa dvs. curată și organizată.

Cum să planificați curățenia în locuință

Curățenie zilnică

Bucătărie

Bucătăria este una dintre cele mai pline încăperi din casă. Lucrând cu alimente lasă bacterii pe suprafață care se pot răspândi mai departe în alte părți ale casei fără o dezinfecție temeinică. Nu este necesar să curățați complet întreaga bucătărie în fiecare zi. Acordați o atenție deosebită zonei din jurul chiuvetei și a suprafeței de lucru. Înlocuiți buretele și lavetele în mod ideal de două ori pe săptămână. Același lucru este valabil și pentru prosoape, care ar trebui să fie spălate în mod ideal la 90 de grade pentru a le dezinfecta.

Curățenie săptămânală

Baie și toaletă

O baie în care se întâlnesc apa, aburul și diverse produse de igienă este predispusă la mucegai și bacterii. Concentrați-vă pe curățarea temeinică a suprafețelor. Prosoapele și covorașele trebuie spălate la 90 de grade, ideal o dată pe săptămână. În cele din urmă, nu uitați să ștergeți oglinda pentru a da băii o curățenie vizuală.

Pentru toaletă, concentrați-vă în principal pe dezinfectarea vasului. Aparatul de toaletă, care dezinfectează și parfumează toaleta după fiecare tragere de apă, vă va ușura munca. După aceea, trebuie doar să folosiți un detergent mai puternic pentru toaletă o dată pe săptămână.

Podea

Contactul zilnic cu pantofii și praful fin formează treptat un strat de mizerie. Prin aspirarea și curățarea săptămânală a podelei, eliminați riscul potențial de alergeni și bacterii. În lunile de iarnă, când aducem acasă reziduurile de zăpadă și alte murdării de pe pantofi, trebuie să curățăm mai des.

Praf

Ștergerea regulată a prafului reduce la minimum acumularea de alergeni, menține aspectul estetic al suprafețelor și contribuie la un mediu mai sănătos. Utilizați o lavetă sau un șervețel dezinfectant pentru curățare. Nu uitați să îndepărtați murdăria și de pe husele fotoliilor sau canapelelor.

Curățenie lunară

Frigider

Curățarea lunară a frigiderului este esențială pentru calitatea alimentelor. În timpul acestui ritual regulat, îndepărtați resturile și verificați datele de expirare. Spălați interiorul și exteriorul frigiderului cu apă caldă cu săpun și îndepărtați excesul de apă..

Cuptor

În timpul coacerii, pe suprafața cuptorului se formează un strat de grăsime, care trebuie îndepărtat cel puțin o dată pe lună. Pentru o curățare mai ușoară, puteți dizolva o parte din murdărie cu abur. Curățarea regulată va face ca mâncarea să aibă un gust mai bun, prelungind în același timp durata de viață a cuptorului și minimizând riscul apariției mirosurilor nedorite și a impurităților.

Ferestre

Cei mai mulți dintre noi tot amână curățarea ferestrelor. Cu toate acestea, curățarea lor în mod regulat va îmbunătăți impresia vizuală a interiorului. Curățați atât ramele, cât și geamul, îndepărtați praful și murdăria. O astfel de curățare amănunțită este suficientă de două ori pe an.

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile