Nebunia reducerilor de 50% la orice +TRANSPORT GRATUIT extra și Ridicare la etaj pentru fiecare comandă făcută din 23.4

Cumpărături fără griji - asta înseamnă să cumperi mobilă la Expedo

Din confortul casei dumneavoastră, puteți cumpăra mobilă rapid, ușor și fără griji. Oferim o soluție completă, de la livrare, retur, asamblare de mobilier și eliminarea mobilierului vechi. Reduceți la minimum problemele legate de cumpărarea de mobilă și lăsați totul în seama noastră!

Cumpărături fără griji - asta înseamnă să cumperi mobilă la Expedo

Succesul în vânzarea de mobilă nu depinde numai de calitatea mobilierului oferit, de disponibilitate, preț și transport, ci și de modul în care putem satisface nevoile și așteptările clienților noștri. Dorim să oferim servicii excepționale clienților noștri, motiv pentru care clienții pot nu numai să cumpere mobilă de la noi, să le fie livrată la domiciliu, ci să o și montăm și să ridicam mobila veche. Noul nostru serviciu complet este deja disponibil pentru cele mai vândute categorii de canapele și paturi Boxspring.

Află care sunt serviciile complete pe care le oferim pentru vânzarea de mobilă online:

1.     Livrare

Vă vom livra marfa cu propriile noastre vehicule, cu șoferii noștri. Aceștia vor asigura o livrare sigură a mobilierului dumneavoastră direct la domiciliu. Puteți fi întotdeauna siguri că bunurile dvs. vor ajunge nedeteriorate și la timp.

2.     Ridicarea la etaj a mobilierului

Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de munca grea. Personalul nostru va asigura ridicarea mobilei în casa sau apartamentul dumneavoastră. Indiferent dacă locuiți la parter sau la etajul 10, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ridicarea cutiilor, noi vă vom duce mobila la orice etaj.

3.     Montarea mobilierului

Montarea mobilei este un serviciu important pentru clienții care au cumpărat mobilă, dar nu vor să se obosească să o asambleze sau nu o pot asambla singuri. Oferim asamblare de mobilier pentru canapele și paturi Boxspring. Bunurile vor fi asamblate de către personalul nostru care vă va livra mobila. Datorită experienței lor, veți fi siguri că mobila este asamblată corect și că este sigură pentru utilizare. De asemenea, vom aranja îndepărtarea tuturor materialelor de ambalare odată ce asamblarea mobilierului este finalizată. Apartamentul sau casa dvs. vor fi curate și ordonate după asamblare.

4.     Ridicarea mobilierului vechi

Vă oferim o soluție convenabilă și fără griji pentru a scăpa de mobila veche atunci când cumpărați una nouă. Oferim servicii de ridicare a mobilei vechi pentru canapele și paturi Boxspring. Bunurile vor fi demontate și îndepărtate de către personalul nostru, care vă va aduce mobila nouă. Când manipulăm mobila, avem grijă pentru a evita deteriorarea casei sau a proprietății dvs. Pentru mobila dvs. veche, ne vom ocupa de ridicarea ei în condiții de siguranță și în mod ecologic. Suntem responsabili în ceea ce privește ridicarea mobilei, care include reciclarea și eliminarea corespunzătoare pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.

furniture installation.png (955 KB)

Avantajele de a cumpăra mobilă de la Expedo:

1.     Cumpărături fără griji

Bucurați-vă de procesul de cumpărare fără să vă faceți griji cu privire la livrare, ridicarea la etaj, asamblare și ridicarea mobilierului vechi. Toate serviciile importante legate de vânzarea de mobilă pot fi găsite într-un singur loc!

2.     Economisirea timpului

Vă economisim timp, pe care ar trebui să-l dedicați manipularii, asamblarii, demontării si a aruncarii mobilierului vechi.

3.     Servicii profesionale

Angajații noștri sunt experimentați și se asigură că totul este făcut corect, calitativ și în siguranță.

4.     Nu vă faceți griji cu privire la transport

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ce să faceți cu mobila veche. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ridicarea ei sau la reciclare. Îndepărtarea mobilei vechi face parte din procesul de cumpărare, ceea ce înseamnă că nu trebuie să căutați alte servicii suplimentare. Noi ne vom ocupa de tot pentru dvs.

happy shopping.png (1.56 MB)

Compania noastră este specializată în furnizarea unui serviciu complet pentru clienții care cumpără mobilier. Ne străduim să asigurăm întregul proces, de la cumpărarea mobilierului până la utilizarea acestuia, este mai simplu și fără griji.

Încercați serviciile noastre și veți fi încântați de cumpărăturile online de mobilă!

Distribuiți articolul pe:

Comentarii

Introduceți un comentariu

Nu există încă comentarii pentru acest articol

Transport propriu

livrare la domiciliu

În fiecare lună

adăugam mobilier nou

Livrare convenabilă

la tot sortimentul

Returnare

pâna în 14 zile